Csak nekem hiányzik a Depeche Mode kultusza?
jól teszed! :D
pedig ez nem számít jónak, ahogy elnézem. csak pár napja vagyok ezen az oldalon. miért neked mennyi?
nekem talán 88?
azt nem értem, hogy a Bonanzát miért evidens, hogy szeretik a DM-sek, szerintem tök más, és a Bonanza meg Ákos nekem nem jön be. úgy látszik nem körülöttem forog a világ. :(
bonanza az az i betüjével ami egy lapított uval volt áthúzba.
kell nekem egy időgép...
olyankor voltak ilyesmik, mikor az ember hovatartozását kielégíthette a kisdobosságával.
nincs igazság , úgy érzem... :)
Azt se tudom, most miket írnak egymás radírjára általánosban, ha nem egy M ben egy D-t akkor mit?
Semmi ötletem nincs :P
pedig hasonló a stílusuk.
88%, az nagyon jó! te régóta jársz már ide? biztos mindig nagyon bölcs válaszokat adsz. :) én meg írom a sok polgárpukkaszó hülyeséget. :D na, jó, nem mindig.
Én is sok hülyeséget írok, de küldetéstudat rohamom van időnként, amikor is bölcselkedek.
Nekem tök más az Ákos meg a DM.
Lehet előitéletes vagyok a kancsikkal. :(
Én is hülyéskedek itt sokat. Volt lejjebb is a pontom.
Amúgy elég sok kopott falfestés van még ami DM-es, egyszer összekéne kutatni az országban ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!