Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem hiányzik a Depeche...

Csak nekem hiányzik a Depeche Mode kultusza?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 02:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
57%

nekem nem, az biztos. 30 vagyok, mikor a topon voltak, akkor én 11 voltam, és nem is érdekelt még igazán a zene,az együttesek, hogy rajongjak valakikért, de az osztálytársaimat igen, vagy csak úgy tettek. szóval, hogy ne nézzenek ki, én is úgy csináltam, mintha szeretném őket. emlékszem, mindig mindenkitől azt kérdezték: depeche-es vagy, vagy bros-os? :S

bár van pár jó számuk, kétségtelen, de amúgy nekem nem egy nagy szám zenekar.

2009. júl. 7. 03:05
 2/37 A kérdező kommentje:

Akkor ott rontottad el, hogy megjátszottad magad. Én akkoriban nem szerettem őket, pont emiatt, hogy kötelezővé tették. De fura, hogy mennyire lehet befolyásolni embereket. :( Bár, én sosem álltam be birkaként sehová.

Most meg nagyon szeretem.

29 vagyok.

2009. júl. 7. 03:07
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

jó neked! :) én sokszor voltam birka. :D

de nekem akkor is elvont az a zene. azért érdekes, hogy neked sem tetszett régebben.

fúú, most, hogy belegondolok, össze volt firkálva az összes pad belseje, Depeche meg Bros feliratokka. :D kész! :)

2009. júl. 7. 03:15
 4/37 A kérdező kommentje:

jaja, az a része hiányzik, az amire a Kész, alatt gondoltál, előtte se utána se volt egy ilyen együttes se.

a Szigeten szerettem meg, mert ott dolgoztam és egy lemez ment egész nap az egyik pultnál, és annyira elegem lett belőle, hogy megimádtam. a szövege meg nagyon bejön. nálam már kóros, az amennyire nem követem a tömeget soha semmiben szerintem. de amiben nem hiszek azt nem tudom magamévá tenni :(

2009. júl. 7. 03:18
 5/37 A kérdező kommentje:
Nekem kimaradt a kultusz :(elhatárolódtam az agymeneteltől, most meg amiatt csömörlök meg a növésben.
2009. júl. 7. 03:24
 6/37 anonim ***** válasza:
88%

tudom, hogy sokan imádják őket! :)

de azért ne túlozz! sok olyan együttes volt, akiknek legalább akkora sikere volt/van. régi nagy rock bandák, Beatles, Abba, Madonna, Michael Jackson stb. stb.

de akkor még te is nagyon gyerek voltál ezek szerint.

2009. júl. 7. 03:28
 7/37 A kérdező kommentje:
más a nagy együttes mint a kultusz, Mo-n szerintem a DM volt a legütösebb.
2009. júl. 7. 03:30
 8/37 anonim ***** válasza:
66%
hát, lehet! :)
2009. júl. 7. 03:31
 9/37 A kérdező kommentje:
menő a 69%-od, külön gyúrtál erre? XD
2009. júl. 7. 03:31
 10/37 A kérdező kommentje:
vissza szívom, a volt-ot, semmi múlt idő
2009. júl. 7. 03:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!