Csak nekem hiányzik a Depeche Mode kultusza?
nekem nem, az biztos. 30 vagyok, mikor a topon voltak, akkor én 11 voltam, és nem is érdekelt még igazán a zene,az együttesek, hogy rajongjak valakikért, de az osztálytársaimat igen, vagy csak úgy tettek. szóval, hogy ne nézzenek ki, én is úgy csináltam, mintha szeretném őket. emlékszem, mindig mindenkitől azt kérdezték: depeche-es vagy, vagy bros-os? :S
bár van pár jó számuk, kétségtelen, de amúgy nekem nem egy nagy szám zenekar.
Akkor ott rontottad el, hogy megjátszottad magad. Én akkoriban nem szerettem őket, pont emiatt, hogy kötelezővé tették. De fura, hogy mennyire lehet befolyásolni embereket. :( Bár, én sosem álltam be birkaként sehová.
Most meg nagyon szeretem.
29 vagyok.
jó neked! :) én sokszor voltam birka. :D
de nekem akkor is elvont az a zene. azért érdekes, hogy neked sem tetszett régebben.
fúú, most, hogy belegondolok, össze volt firkálva az összes pad belseje, Depeche meg Bros feliratokka. :D kész! :)
jaja, az a része hiányzik, az amire a Kész, alatt gondoltál, előtte se utána se volt egy ilyen együttes se.
a Szigeten szerettem meg, mert ott dolgoztam és egy lemez ment egész nap az egyik pultnál, és annyira elegem lett belőle, hogy megimádtam. a szövege meg nagyon bejön. nálam már kóros, az amennyire nem követem a tömeget soha semmiben szerintem. de amiben nem hiszek azt nem tudom magamévá tenni :(
tudom, hogy sokan imádják őket! :)
de azért ne túlozz! sok olyan együttes volt, akiknek legalább akkora sikere volt/van. régi nagy rock bandák, Beatles, Abba, Madonna, Michael Jackson stb. stb.
de akkor még te is nagyon gyerek voltál ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!