Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hiszel abban, hogy a sorsunk...

Hiszel abban, hogy a sorsunk előre meg van írva?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

2009. júl. 6. 15:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

"És szerinted a sors, vagy isten adta neked a nyelőcsőrákot?"

Nem tudsz olvasni? A nyelőcsőrákos példát annak a hülyegyereknek írtam, aki szerint amint vetünk, úgy aratunk. Hallottál már iróniáról vagy gúnyról? Okoskodás helyett olvas figyelmesen.

2009. júl. 6. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem hiszek. Ha előre meg lenne írva, akkor bármit csinálhatnál, az úgy is fog történni, de nincs így. 1 eseményből végtelen számú esemény jön létre. Szal ez ökörség h megvan írva. Aki meg "látja" a jövőt, és ha nem kókler, akkor csak egy lehetséges verziót lát a végtelen számúból.
2009. júl. 6. 17:30
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Remélem, nem.
2009. júl. 6. 18:14
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Hiszek a megírt sorsban. Illetve lehetnek apróbb kierőszakolt eltérések, de a végén úgy lesz, ahogy meg van írva. Abban a tudatban élek, hogy a lelkeink a szinfalak mögött megbeszélik és kiosztják a szerepeket, aztán kijövünk ide a színpadra, és eljátssza ki-ki a magáét. Ha nem jó az alakítás, akkor meg kell ismételni. Ha jó, akkor továbbléphet egy következőbe.
2009. júl. 6. 19:46
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Magyarázó szövegek:

[link]

[link] #Gyermekem_Sz.C3.BClinapj.C3.A1ra

2009. júl. 6. 19:56
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy gondolom, meg van írva előre a sorsunk, de nem egy, hanem sok sok út áll előttünk... és a mi kezünkben a választás, hogy melyiken jutunk el a sorsunk beteljesedéséig...tehát kikerülni nem tudod, de megválaszhatod, hogyan juss el odáig... a döntéseid befolyásolják az életedet, olyan ez, mint egy úthálózat, ahol keresztezik egymász az utak, néha szétválnak, de ugyanoda vezetnek mind....csak van, amelyiken kellemesebb menni, és van, amelyiken nehéz
2009. júl. 7. 13:04
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

ez ugyan az amit én írtam, csak vallásosabbara át költve.

A döntéseid határozzák meg az életedet, nincs megirva sehol, mer mint már előbb is írtam, ha minden meglenne írva, akkor csinálhatsz bármit, úgy is az történik.

2009. júl. 7. 17:06
 18/19 anonim válasza:
100%
Nem vagyok vallásos, de hiszek. Szerintem mindenkinek meg van a sorsa, de ez nem jelenti azt hogy nem te irányítod az életed. Szerintem a végpont meg van írva, de az odavezető út már csak rajtunk áll. Ha velekivel találkozol akkor azért találkoztál vele mert meg volt írva. Ha meg nem akkor meg azért meg nem így volt megírva. Én is abban tudok hinni hogy minden okkal történik egyszerűen nincsenek véletlenek. Szerintem az életünk nem lehet lutri. És hiszek abban is hogy egy embernél nagyobb dolog irányít. Hívhatjuk Istennek is...
2014. nov. 9. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pl.: vannak dolgok, amiket eddig állandóan elrontottam, és hiába nem tanulok belőle, továbbra is el fogom rontani.
2014. nov. 11. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!