Hiszel abban, hogy a sorsunk előre meg van írva?
szerintem meg van írva, volt pár olyan dolog az életemben eddig amire nincs magyarázat, véletlenként fogom fel..
valahol úgy gondolom Isten irányít minket
huuu, kicsit fáradt vagyok..vannak véletlenek,kicsit úgy látjuk hogy azok de valahol azok is okkal történnek..
szerintem legalábbis...a nagyobb dolgok meg vannak írva..a kisebbeket irányítjuk mi magunk..
"minden ami történik a te cselekedeteid kövezkezménye!! Amint aratsz,úgy vetsz."
Egyszer csak nyelőcsőrákot kapsz. "Amint aratsz, úgy vetsz", mi?
És szerinted a sors, vagy isten adta neked a nyelőcsőrákot? Mert akkor a jóságos isten igencsak be van rád rágva, de szegény éhező gyerekeket sem csípi, a mocskos állatok.
Az, hogy rákod van nem a sors, nem is isten keze, hanem nagyon bonyolult, nagyon apró okok és okozatok hosszas egymásutánja.
Genetika, sugárzás, dohányzás, alkohol, rossz ételek, elhízás, rossz sejtfejlődés és hopp megtörtént a mutáció, rákod van.
Nincs ebben semmi véletlen.
Az élet ok-okozatok egymásutánja, a génjeid, a tetteid, a környezeted, a múlt befolyásolják, formálják a te "sorsod" az utolsó kis pillangóeffektusig.
igen, mert eddig rengeteg sorsszerű találkozásban, illetve történésben volt részem.
szerintem a sors dob elénk választási lehetőségeket, de csak a látszat kedvéért, mert az is meg van írva, hogy hogyan fogunk dönteni.ez azért van, mert a legtöbb ember nem tudná elviselni a gondolatot, hogy nem ő irányítja az életét, szükségük van a látszatra.
egyébként nem hiszek Istenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!