Hiszel a szellemekben?
igen, és rendszeresen tapasztalok furcsaságokat...gyermekkoromban tisztán és kivehetően láttam őket a sötétben szabad szemmel kb 7-8 éves koromig, ezért muszály voltam lámpánál aludni mert féltem tőlük...
azóta ritkábban látom őket, kb évente 1 ilyen élményem van, de furcsa hangok,érzések stb. folyamatosan történnek körülöttem...pl tv ki-be kapcsol magától, szekrény rázkódik, leesnek maguktól dolgok a polcról, suttogások,rendes emberi beszéd (de érthetelen nyelven)... tudom,h ez most így nagyon soknak és hihetetlennek tűnik,de nekem már teljesen természetes, h vannak ilyenek :) nem mondom,h hozzászoktam, mert néha még most is rám tör a szívbaj egy egy durvább jelenségnél, de a kisebb dolgokat már észre sem veszem...
viszont abban kételkedem,hogy ezek kimondottan szellemek legyenek, lehetnek akár azok is, de más általunk nem ismert és nem fizikai magyarázata is lehet ezeknek a dolgoknak pl. talán más dimenziókkal találkozik a miénk és egy pillanatra átjárhatóság lesz kettő között, vagy épp az is lehet, h ha kimondottan egy ember köré csoportosulnak ezek a jelenségek, akkor maga az ember csinálja azt az agyának egy feltérképezetlen részével....rengeteg magyarázatot lehet kitalálni, és lehet h 1000féle magyarázat után is egy 1001. lesz a megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!