Hiszel a szellemekben?

Figyelt kérdés
Ha igen, és történt már veled furcsa dolog írd le légyszíves!
2010. márc. 27. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszek,hülye aki hisz.
2010. márc. 27. 16:12
 2/5 anonim válasza:
hát..én nem hiszek de azért este amikor levan kapcsolva a villany és mág nem alszok mindig valahogy a szellemkre gondolok:D
2010. márc. 27. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
nem írom le,de tapasztaltunk egyet s mást,nem csak én..
2010. márc. 27. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, és rendszeresen tapasztalok furcsaságokat...gyermekkoromban tisztán és kivehetően láttam őket a sötétben szabad szemmel kb 7-8 éves koromig, ezért muszály voltam lámpánál aludni mert féltem tőlük...

azóta ritkábban látom őket, kb évente 1 ilyen élményem van, de furcsa hangok,érzések stb. folyamatosan történnek körülöttem...pl tv ki-be kapcsol magától, szekrény rázkódik, leesnek maguktól dolgok a polcról, suttogások,rendes emberi beszéd (de érthetelen nyelven)... tudom,h ez most így nagyon soknak és hihetetlennek tűnik,de nekem már teljesen természetes, h vannak ilyenek :) nem mondom,h hozzászoktam, mert néha még most is rám tör a szívbaj egy egy durvább jelenségnél, de a kisebb dolgokat már észre sem veszem...

viszont abban kételkedem,hogy ezek kimondottan szellemek legyenek, lehetnek akár azok is, de más általunk nem ismert és nem fizikai magyarázata is lehet ezeknek a dolgoknak pl. talán más dimenziókkal találkozik a miénk és egy pillanatra átjárhatóság lesz kettő között, vagy épp az is lehet, h ha kimondottan egy ember köré csoportosulnak ezek a jelenségek, akkor maga az ember csinálja azt az agyának egy feltérképezetlen részével....rengeteg magyarázatot lehet kitalálni, és lehet h 1000féle magyarázat után is egy 1001. lesz a megoldás :)

2010. márc. 27. 16:32
 5/5 anonim válasza:
Sztem léteznek.De ha eggyel is találkozol ne fusel (sztem) még akkor se ha félsz tejtsd el a félelmed mert "mondani" akar vmit v figyelmeztetni.
2011. okt. 19. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!