Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiszel a szellemekben?

Hiszel a szellemekben?

Figyelt kérdés
Én igen, sőt már sokszor láttam is, hallottam is.
2010. márc. 17. 17:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Ez csak beképzelés,amiről könnyen kiderül,hogy az észlelt dolgoknak racionális oka van.
2010. márc. 17. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
sosem hittem bennük de egyszer egy nyáron láttam egy "szellemidézést", elég meggyőző volt (főleg hogy nagybátyámék csinálták) jó kis sztorikkal fűszerezve. 3lábú asztalkás dologra kell gondolni biztos ismeri valaki. előtte meg ingáztunk a nagynénémmel, mondta h melyik irányba mozdul ki ha igent, nemet mond az inga. kipróbáltam sikerült nekem is. addig szarakodtam az ingával amíg rá nem jöttem a titkára, a 3lábú asztalkánál szintén ez volt. viszont aznap estére teljesen megváltozott az racionális világnézetem ami elég ijesztő volt nekem. miután rájöttem ezekre azóta újra a realitások talaján élek ^^ és nem dőlök be mégegyszer. mindenre van magyarázat csak sokan beleesnek a naivitásba és a kellő tudás hiányának a csapdájába mint én anno.
2010. márc. 17. 19:38
 3/14 anonim ***** válasza:
mondd el légyszíves a te történeted! 2.
2010. márc. 17. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
mármint második voltam xD
2010. márc. 17. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Én igen. Amikor a test meghal, kell lennie valaminek utána, nem hiszek abban, hogy halál és vége. Szerintem van a halál után is "élet" szellemként (is).
2010. márc. 17. 23:54
 6/14 anonim válasza:

Hali

Szerintem szellemek léteznek, DE nem hiszem h kisértenének minket ők is élik a új "szellem" életüket.:)

2010. márc. 18. 02:14
 7/14 A kérdező kommentje:
19:38-as én mondjam el a történetet? :D
2010. márc. 18. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
igen:P
2010. márc. 18. 18:55
 9/14 A kérdező kommentje:
most mi van? :D nem értem... xD
2010. márc. 18. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen kedves kérdező! kiváncsiak vagyunk, hogy történt az amikor láttad és hallottad a szellemeket =)

Egyébként én hiszek bennük annak ellenére, hogy még sosem láttam.

15/L

2010. márc. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!