Hiszel a szellemekben?
Figyelt kérdés
Én igen, sőt már sokszor láttam is, hallottam is.2010. márc. 17. 17:21
12/14 anonim válasza:
Én mindenképpen hiszek benne. Elvégre az élet örök.
13/14 anonim válasza:
Ha hiszitek ha nem én hiszek bennük.Sőt kiskoromba többször láttam is szellemeket ,az egyik barátnőm anyukája természet vagy lélekgyógyász(már nemtuom) és ő az ilyen szellem- világgal foglalkozik és egyszer elmentem hozzájuk és teljesen átvizsgált valami bottal és mindent megtudott állapítani és képzeljétek el még azt is megtudta mondani hogy hány szellem volt a lakásunkba elösször fel se fogtam 64 szellem volt ebben a pici lakásban :O és állítólag az én félelmem vonzotta ide őket szóval azzóta megpróbálok nemparázni de ha egyedül vagyok itthon még mindíg nagyon szoktam félni :S amúgy szerintem tuti vannak olyanok akik most hülyének néznek de ez igaz!
14/14 anonim válasza:
Hiszek bennük....mamám mikor meghalt azota senki se lakik abban a házban de mai napig ha lemegyunk pl én az unokatesoimmal akiknek szinten a mamájuk volt lemegyünk és feljön témának mamám rendszerint történik olyan hogy megnyilik a vizcsap, leesik pár dolog, hangokat hallunk mintha a szobaajtot valaki mindig kopogtatná és sok más ilyen dolog....régen mig papa ott élt rendszeresen beszélt mamával álmában miközbe mamám már halott volt és éjszakánként is mikor ment fürödni látta és beszélt vele....most én 20vagyok nem hittem eddig az ilyenekben de mostmár hiszek mert ilyen dolgok nem történnek maguktol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!