A nők erősebbek-e, mint a férfiak? Részletesebben lent.
Tudom a kérdés kicsit provokatívra sikeredett.
Hiszen nem lehet általánosítani.
De a saját családom-ismerőseim körében azt vettem észre, hogy a NŐ az aki igazából a keményebb.
Aki cipeli a "dolgokat" a hátán, aki megy előre és kitartó és nem hisztizik /ellentétben a pasival/.
Aki a megoldásokat keresi és nem "miért nem fog sikerüli" kifogásokat.
Persze mindezt nagyon sarkítva írtam le. És feltételezem már környezetben máshogy vannak ezek a dolgok.
Nehogy valaki félreértse, biztos vagyok benne hogy vannak erős férfiak is....de a környezetemben azt látom, hogy a nők az igazán erősek.
Ti mit tapasztaltok?
/Azt hiszem sokan fognak utálni ezért a kérdésért, amit igazából persze meg sem lehet válaszolni :-)/. Amolyan költői kérdés.
És tényleg valóban vannak a "hisztis nők", akik levegőt sem tudnak venni a pasi nélkül...
:-)...azt hiszem ők alul vannak reprezentálva az ismerőseim körében, mert megőrülök az ilyen típusú nőktől :-DDD.
Kedves mindenki!
Ez a kérdés jó, de a válasz nemegywrtelmű.
A ferfiak átlagos inteligencia szintje 5-7 % kkal magasabb mint a nőkè, A ferfiak kb.1,5- 2 szer erősebbek fizikálisan.
Ezzel szemben a nők immunrendszere jobban működik ès furcsa módon kevèsbè èrzèkenyek az érzelmi eseményekre mint a férfiak.
A ferfiak a fizikai vilàgot èpítik:
Hàzak, utak, járművek, informatikai rendszerek, humor stb.. Ezeket a dolgokat mind fèrfiak hozzàk létre.
A nők a pszichès , szociális rendszereket működtetik. Bölcsi, ovi, csalàdi események, a csalàd teljeskörű ellátása stb.
Kérdem èn ki az erősebb? Egyik sem. Sőt a nő a férfi nèlkül elpusztulna, de a ferfi is a nő nèlkül. Legyünk büszkék erőssègeinkre. Sose egymás ellen használjuk, hanem egymásért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!