Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol van a határvonal, amit...

Hol van a határvonal, amit meghúzhatsz?

Figyelt kérdés

Természetes, ha párkapcsolatban magánszféra is van. Barátok, saját kis időtöltés.

Hol van az a határvonal, amit meghúzhatsz ebben olyan értelemben, h. mikortól számít az, h. vess véget a párkapcsolatodnak, amikor már mások (gyakran idióta, primitív) haverok, baráti társaság felé billen a mérleg a párod részéről, azaz ezek az emberek a fontosabbak nálad?

2012. jún. 19. 11:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát nagyjából sikerült vázolnod a tényeket, kedves kérdező. Igaz, hogy itt mindent lehet kérdezni, de vedd számba, hogy nem minden dolog objektív, a kérdések nagy része pedig valóban felesleges, mert úgysem tudjuk úgy átlátni a helyzetet, hogy a kérdezőnek ne kelljen folyton kiegészítenie a kérdését. Ergo lehet kérdezni, de ne várd, hogy jó választ is kapsz, mert van, amire egyszerűen információ hiányában nem lehet érdemben válaszolni. Tudom, most jön a "nem kötelező válaszolni", de rákontrázhatok egy "nem kötelező a válaszomat elolvasni"-val.

Ha már három különböző ember mondja neked ugyanezt, az kicsit elgondolkodtató, nem?

2012. jún. 19. 12:11
 12/18 Shaddark ***** válasza:

Csak kérdem, ti nem beszélgettek a pároddal?

Ezt én nem is értem, lazázik - kirúgom, visszajön, kirúgom...

Két értelmes ember szerintem tud olyan feltételeket teremteni ami mindkettejük számára minőségi életet biztosít. Vagy szeretet nincs ebben a kapcsolatban csak elvagytok?

Azon is el kellene gondolkodnod - nem megsérteni akarlak de ez a következő kapcsolatodban is elő fog jönni - hogy miért megy a párod. Miért érzi jobban magát velük mint veled?

Nincsenek közös hobbik, elfoglaltságok?

Nem lehet hogy nem raktok elég energiát a kapcsolatba mert átvettétek a fogyasztói társadalom "nem működik kidobom, veszek másikat" idióta elveit?

Egy új kapcsolatba ha nem tesztek többet bele az sem lesz ám jobb... - Vagy hogy van ez?

2012. jún. 19. 12:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már az én kapcsolataimat, én már lezártam, amikor éreztem, h. hiába szóltam, nem volt semmi értelme, h. diplomás ember létére válogassa már meg a "haverjait", az első számú éppen egy primitív fruska volt, aki a fenekét mutogatta a facebook-on, az őt megelőző páromnak érettségije se volt, ugyanilyen primitív haveri köre volt, akik tönkretették pl. a számítógép Nero-ját, szóval ennyi.

Rosszul választottam, ennyi. Legközelebb erre is figyelek, kifélékkel tart kapcsolatot a jövőbeli párom.

Az első válaszadó például jól válaszolt, köszönöm szépen:-)

2012. jún. 19. 13:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Az én meglátásom szerint ha párkapcsolatban élek, akkor elsődleges a párom, másodlagosak a barátok.

Az én baráti köröm is így gondolkodik, első náluk is a család.

Velük időnként összejövünk kávéra, beszélgetésekre.

Nálunk nem divat, h. hullarészegre isszuk magunkat, h. mutogatjuk a fenekünket a közösségi oldalakon.

Ez utóbbiak nálam kiverték a biztosítékot, annál is inkább, mert számomra érthetetlen, hogy lehet ilyen színvonalú haverokkal tölteni az időt. Én adok arra, madarat tolláról, embert barátjáról.

Nem tudom elfogadni, h. az, aki a párom, ilyen primitív színvonalú emberekkel egyáltalán szóba áll, nemhogy még időt is tölt velük.

2012. jún. 19. 14:00
 15/18 Shaddark ***** válasza:

Ebben teljesen igazad van, de hogyan fordulhat elő hogy két ennyire nem összeillő ember összejöjjön?

Szerintem ha egyforma haveri körbe jártatok meg minden akkor már szóba se kellett volna állnod vele.

Vagy időközben változott meg?

Legközelebb magadhoz illőbbet válassz és nem lesz akkor gond.

Diploma sajnos nem egyenlő normalitással, sőt...

Darabolós gyilkosok se fizikai dolgozók voltak :), a sok elvárás és megfelelési kényszer jobban tönkreteszi a lelket mint gondolnák sokan.

Amíg folyton másoknak próbálunk megfelelni addig nem leszünk boldogok és ezt kompenzálni kell valamivel.

Neked sok sikert, a következő biztosan jobban sikerül, olyat válassz akivel lehet megbeszélni dolgokat, nyitottabb személyiség.

2012. jún. 19. 14:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Akkor fizettem be a tanuló pénzt amikor össze jöttem egy ilyen emberrel.Eleinte nagyon jó volt,alig volt velük inkább rám koncentrált.Utána egyre többet járt el 7köznap is meg 7végén is.Igaz én is mentem vele,de meguntam.MOndtam neki ha nem változik vége.Szakítottunk.Erre vissza könyörögte magát,de én is változzak és ne barátkozzak ezzel meg azzal.Megtettem de ő 3 napig bírta.Ment a huza vona egy darabig és utána végérvényesen kidobtam.Azóta nem is kezdek bele úgy kapcsolatba hogy ezt ne tisztázzam le.Pedig nagyon toleráns vagyok mert nekem is kell a lazítás csajokkal.És én is engedem.Neked pedig nem kellene ilyennel foglalkoznod ha már nem első eset.Lépj tovább,sose voltál neki fontos és nem is leszel,már rég változott volna.És abban igazuk van a többieknek hogy mindenki más és mást is tolerál el.
2012. jún. 19. 15:56
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :-)

Igen, először persze én vagyok a fontos, ragaszkodás van meg ilyesmi, holott ennyire nagyfokú velem foglalkozást nem "várok el". Később meg megváltozik a helyzet, előtérbe kerültek a primitív haverok. Az első exem esetében időközben "szedte őket össze", mert az ország másik végéből jött és itt nem voltak haverjai, összeszedett hát jó párat sajnos primitíveket.

A másik exem meg azon siránkozott, nincsenek barátai, holott azonos megyében élünk. Ő pedig itt is született, nem értettem, hogy-hogy szétszéledt az összes régi osztálytársa, ismerőse, régi haverjai. Erre a facebook-on jelölgetett be embereket, utóbbi időben csak csajokat, az egyikkel meg már kirándulgatni is akartak, ez a csaj volt, aki a fenekét mutogatja nyilvánosan.

Na, szóval legközelebb le kell checkolni a haveri kört is, mert az egy dolog, h. barátok, barátkozni természetes dolog, de nem mindegy, kikkel.

2012. jún. 19. 17:33
 18/18 Shaddark ***** válasza:

"Erre a facebook-on jelölgetett be embereket, utóbbi időben csak csajokat, az egyikkel meg már kirándulgatni is akartak"

Hát, ez már szerintem senkinél nem számít normálisnak...

2012. jún. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!