Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol van a határvonal, amit...

Hol van a határvonal, amit meghúzhatsz?

Figyelt kérdés

Természetes, ha párkapcsolatban magánszféra is van. Barátok, saját kis időtöltés.

Hol van az a határvonal, amit meghúzhatsz ebben olyan értelemben, h. mikortól számít az, h. vess véget a párkapcsolatodnak, amikor már mások (gyakran idióta, primitív) haverok, baráti társaság felé billen a mérleg a párod részéről, azaz ezek az emberek a fontosabbak nálad?

2012. jún. 19. 11:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon toleráns vagyok e téren.Mert kell a szabadság egy kapcsolatban de nekem ami már nagyon erős az a minden 7végén non stop buli,vagy haverozás.
2012. jún. 19. 11:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad. Ott, ahol ez már a kapcsolat rovására megy.
2012. jún. 19. 11:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Ha minden kapcsolat ugyanolyan lenne, akkor lehetne ilyet húzni, de nem mindegyik ugyanolyan, már csak azért se, mert az emberek sem ugyanolyanok és így a felfogásuk sem.
2012. jún. 19. 11:50
 4/18 A kérdező kommentje:

11:50, aki másodikként válaszolt:

mivel ez az oldal nyilvános, sokféle élethelyzetek vannak, ezért tesszük fel a kérdéseinket:-))

2012. jún. 19. 11:53
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem csak az egyéntől függ, hanem attól is, hogy hány évesek vagytok, hol tart a kapcsolat, mennyire erősek az érzelmek, mit vártok a jövőtől.

A kompromisszum fontos egy kapcsolatban, de igazat adok abban, hogy van olyan ár, ami már túl magas, de ezt te döntöd el.

2012. jún. 19. 11:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Nézd... ha már rosszul érzed magad a kapcsolatban és ezen a párod nem hajlandó változtatni, akkor szakíts. Ne a mások értékrendje legyen a már mérvadó a saját kapcsolatodban... Erre gondolt az egyik válaszoló. Felesleges kérdés, neked kell tudni/érezni.
2012. jún. 19. 12:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Egy általános kérdésre csak általános válaszokat fogsz kapni. Sosem értem az ilyet, mitől lesz jobb, ha semmitmondó, idegenektől érkező válaszokat kapsz.
2012. jún. 19. 12:03
 8/18 A kérdező kommentje:

Ejnye már, hát akkor minek is létezik a gyakorikerdesek.hu?????

Mindenki oldja meg a saját baját, mert itt általános kérdésekre általános válaszok születhetnek idegenektől....

2012. jún. 19. 12:07
 9/18 anonim ***** válasza:

Legyen itt konkrét példa is, hogy ne legyen teljesen felesleges a kérdés. Nálam például az nem fér bele, ha a barátaimtól el akarnak választani, vagy a hobbimban akarnak korlátozni. Felnőtt ember lévén tudok mértéket tartani, és tudom, hogy nem szabad elhanyagolni a párunkat. Az a baj, hogy sokszor az a bizonyos pár már nem elégszik meg az adott dologgal, hanem többet akar. Amikor az ember változtat, akkor a pár vérszemet kap, és még többet akar. Az ilyenfajta kihasználás, visszaélés számomra a határ átlépése.

De! Amikor a kapcsolat átlép a következő szakaszba, és az embernek gyereke lesz, akkor minden szó szerint borul, és akkor az ember már sokkal kevesebb időt fordíthat az úgymond önös célokra, mert itt már egy gyerekről van szó. Sokan elfelejtik ezt, és ugyanúgy élnek mint előtte, miközben az anya megbolondul, mert egész nap csak ő van a gyerekkel, miközben "apuka" kikapcsolódik és alig akar ránézni a babára. Nem csoda, ha ilyenkor az anya egy idő után kiveri a balhét, jogosan.

2012. jún. 19. 12:09
 10/18 A kérdező kommentje:

Amúgy már megtettem kétszer is, h. kirúgtam a páromat, mert a haveri körével többet foglalkozott, mint velem. A kérdésem éppen arra irányul, h. MÁSOK esetében milyen tényezők, megnyilvánulások vannak etekintetben.... Tehát én már döntöttem, ami a saját kapcsolatomat illeti.

Most arra lennék kíváncsi, nyilvános oldalon, itt, mások esetében milyen esetek vannak/voltak.

2012. jún. 19. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!