Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó barátok vagyunk egy fiúval, de azt hiszem többet érzek egy ideje a barátságnál. Van éles határvonal szerelem és barátság között?
Érzed ,hogy szeret?
Mert a reakcióiból le tudnád szűrni....na meg ha apró lépéseket, utalásokat tennél neki arra ,hogy te többet akarsz, akkor megtudhatnád:)
Barátságból könnyen lehet szerelem,szóval ne add fel.
Én ebben a helyzetben voltam. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jó barátok lettünk. Nem is "nagyon jó", hanem tulajdonképpen egyetlen barát voltunk a másiknak, és éjt nappallá téve beszélgettünk meg stb... egyszerűen megváltozottt az életünk. :)
Aztán én egyszer csak elkezdtem rá úgy gondolni, hogy milyen lenne megcsókolni, fogni a kezét stb... és ez így ment, nem tudtam mit érzek. 1 hónap kellett, mire el tudtam rendezni magamban, hogy ez szerelem. Viszont egyáltalán nem olyan éles az a határvonal. Ha belegondolsz, a szerelem sajnos idővel elmúlik, de a barátság ami = megértés, összhang, szeretet, tisztelet stb az jó esetben soha. Így szerintem sokkal erősebb egy párkapcsolat (ha barátságból alakul ki). A fiú meg lehet olyan helyzetben van mint Te, nem tudja hogy reagálnál és nem meri elmondani. A másik csajt azért is nevezhette jófejnek, hogy figyelje a reakciódat (féltékeny vagy-e) meg ilyenek...
Ja, amúgy mi szakítottunk pár hónap után, és maradtunk barátok, de nem emiatt lett vége, úgyhogy nyugi. :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!