Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogyan vélekedtek efelől?

Ti hogyan vélekedtek efelől?

Figyelt kérdés
Nos, így az utóbbi időkben főleg sok ilyen kérdést lehet látni hogy "Engednétek hogy eggyüt aludjon a barátjával?" " Elengednétek bulizni?" és mindez a 14-16 évesek körében...A másik ami még szembetünt, hogy közlik az olvasóval hogy " 5-ös tanuló..." de majd mindegyik ilyen témájú kérdésnél.Miben változtat ez azon hogy feleősségteljes, és mebízható valaki? Komolyan ennyire csak a bulizásra meg a nemi életre vannak ráálva a kamaszok manapság? Mi lessz így velük később?
2012. jún. 19. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, szoktam bulizni (házibuli, 2-4 havonta), sőt, a barátom hetente többször alszik nálunk. Ha ez nem lenne elég, még szexelni is szoktunk. :)

4,2-es az átlagom, ami szerintem nem is rossz. Amiben tudok, segítek, önzetlen vagyok, az ismerőseim szerint egy komoly, de mégis átlagos, rendes tini. Nos, akkor én most elítélendő vagyok? :)

17/l

2012. jún. 19. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyelj az hogy 14 évesen 2-4 havonta bulizol,van barátod akivel szexszel,azért nem ugyanaz,mint 13-16 éves gyerekként tennéd,vagy ha 13-16 évesen merülne fel benned,hogy együtt aludnátok,ott már rég gond van ha egy ilyen korú gyereknek az egész tinikapcsolatban az a fontos szexelnek-e,együtt alszanak-e
2012. jún. 19. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
*17 évesen
2012. jún. 19. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves első, tudom hogy te csak egy évvel esel ki a 14-16-os határból, de ebben a korban még sokat számít egy év - szóval 17 évesen szerintem már nincs probléma ezzel. Persze sok múlik a személyiségen, érettségen is.

Egy 14 évesnél viszont már én is furcsán nézek, ha az általad említett dolgokat csinálja...

2012. jún. 19. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy fölösleges itt a kérdezgetni hiszen mi nem dönthetjük el az apja-anyja helyett, hogy elmehet-e vagy nem.

Jó még, ha tanácsot kér, hogy milyen indokot mondjon, hogy elengedjék... De nekem - ha szülő leszek valamikor... - akkor elég gyenge indok lenne a : "De 4,5673-es átlagom van meg a " Tudok vigyázni magamra, és amúgy is a szomszéd Zsuzsikát már 13 éves kora óta engedik..."

2012. jún. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!