Ti hogyan vélekedtek efelől?
Igen, szoktam bulizni (házibuli, 2-4 havonta), sőt, a barátom hetente többször alszik nálunk. Ha ez nem lenne elég, még szexelni is szoktunk. :)
4,2-es az átlagom, ami szerintem nem is rossz. Amiben tudok, segítek, önzetlen vagyok, az ismerőseim szerint egy komoly, de mégis átlagos, rendes tini. Nos, akkor én most elítélendő vagyok? :)
17/l
Kedves első, tudom hogy te csak egy évvel esel ki a 14-16-os határból, de ebben a korban még sokat számít egy év - szóval 17 évesen szerintem már nincs probléma ezzel. Persze sok múlik a személyiségen, érettségen is.
Egy 14 évesnél viszont már én is furcsán nézek, ha az általad említett dolgokat csinálja...
Az, hogy fölösleges itt a kérdezgetni hiszen mi nem dönthetjük el az apja-anyja helyett, hogy elmehet-e vagy nem.
Jó még, ha tanácsot kér, hogy milyen indokot mondjon, hogy elengedjék... De nekem - ha szülő leszek valamikor... - akkor elég gyenge indok lenne a : "De 4,5673-es átlagom van meg a " Tudok vigyázni magamra, és amúgy is a szomszéd Zsuzsikát már 13 éves kora óta engedik..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!