Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ateistákról?

Mi a véleményed az ateistákról?

Figyelt kérdés
Te is az vagy? Ha nem, elítéled őket?
2009. júl. 5. 20:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Semmi bajom az ateistákkal se a keresztényekkel vagy bármi mással, mindaddig amíg nem beszélnek erről. Engem nem érdekel ki miben hisz, én speciel magamban hiszek, nekem ez ad erőt az élethez, nem egy isten.
2009. júl. 5. 22:39
 12/27 anonim ***** válasza:
98%
"Én ateista vagyok" olyan értelemben, hogy nem hiszek semmiben. Meg vagyok keresztelve és hittanra is jártam (oviban) és még sem hiszek. Mamám "szent beszéde" nagyon fel tud húzni, mert szerinte a húsvét a legszebb ünnep, mert Jézus feltámad. Nekem nem ez a vélemény, de hagy beszélje ki magát.
2009. júl. 5. 22:47
 13/27 anonim ***** válasza:
27%
Ha Istent nem is, de legalább a Mamádat tisztelhetnéd!
2009. júl. 5. 22:53
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Én magam nem vagyok az, de tiszteletben tartom a világnézetüket, sose erőszakolnám rájuk az enyémet.
2009. júl. 5. 23:03
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Én nem hiszek semmilyen istenben. Amíg viszont valakinek ez erőt ad, addig tegye bátran. Egyedül azt nem bírom amikor valaki vallási dolgokat akar a tudományba ültetni. Mindig el kell magyaráznom, hogy a vallásnak nem ott a helye.
2009. júl. 6. 00:26
 16/27 anonim ***** válasza:
32%
Hát én nem akarlak elkeseríteni,de a tudomány és a vallás egyre inkább közelít egymás felé...
2009. júl. 6. 02:04
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Ha a RK vallásra gondolsz, valóban fogcsikorgatva elismer-

nek a természettudomány eredményei közül néhányat, ha már

végképp sarokba szorultak. Ilyen értelemben igazad van! :-)

2009. júl. 6. 07:02
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

Én egy szélsőségesnek tartott ateista vagyok.

Ennek az az oka, hogy hajlandó vagyok világnézeti vitákban részt venni és elég kemény jól dokumentált vitapartner vagyok. Ennyi elég a fanatikussághoz.

Ez nyilván a másik oldalra is igaz.

Azokat az enbereket lehet szeretni akik elkerülik a vitát.

2009. júl. 6. 07:40
 19/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem annyira a római katolikus egyház közelít a tudomány felé,hanem tettek olyan tudományos felfedezéseket,ami a vallást látszik igazolni.
2009. júl. 6. 09:50
 20/27 anonim ***** válasza:
37%

A kérdés ez volt:

"Mi a véleményed az ateistákról?

Te is az vagy? Ha nem, elítéled őket?"

Az utóbbi válaszolók miért nem erre válaszoltak?

2009. júl. 6. 10:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!