Mi a véleményed az ateistákról?
Figyelt kérdés
Te is az vagy? Ha nem, elítéled őket?2009. júl. 5. 20:42
11/27 anonim válasza:
Semmi bajom az ateistákkal se a keresztényekkel vagy bármi mással, mindaddig amíg nem beszélnek erről. Engem nem érdekel ki miben hisz, én speciel magamban hiszek, nekem ez ad erőt az élethez, nem egy isten.
12/27 anonim válasza:
"Én ateista vagyok" olyan értelemben, hogy nem hiszek semmiben. Meg vagyok keresztelve és hittanra is jártam (oviban) és még sem hiszek. Mamám "szent beszéde" nagyon fel tud húzni, mert szerinte a húsvét a legszebb ünnep, mert Jézus feltámad. Nekem nem ez a vélemény, de hagy beszélje ki magát.
13/27 anonim válasza:
Ha Istent nem is, de legalább a Mamádat tisztelhetnéd!
14/27 anonim válasza:
Én magam nem vagyok az, de tiszteletben tartom a világnézetüket, sose erőszakolnám rájuk az enyémet.
15/27 anonim válasza:
Én nem hiszek semmilyen istenben. Amíg viszont valakinek ez erőt ad, addig tegye bátran. Egyedül azt nem bírom amikor valaki vallási dolgokat akar a tudományba ültetni. Mindig el kell magyaráznom, hogy a vallásnak nem ott a helye.
16/27 anonim válasza:
Hát én nem akarlak elkeseríteni,de a tudomány és a vallás egyre inkább közelít egymás felé...
17/27 anonim válasza:
Ha a RK vallásra gondolsz, valóban fogcsikorgatva elismer-
nek a természettudomány eredményei közül néhányat, ha már
végképp sarokba szorultak. Ilyen értelemben igazad van! :-)
18/27 anonim válasza:
Én egy szélsőségesnek tartott ateista vagyok.
Ennek az az oka, hogy hajlandó vagyok világnézeti vitákban részt venni és elég kemény jól dokumentált vitapartner vagyok. Ennyi elég a fanatikussághoz.
Ez nyilván a másik oldalra is igaz.
Azokat az enbereket lehet szeretni akik elkerülik a vitát.
19/27 anonim válasza:
Nem annyira a római katolikus egyház közelít a tudomány felé,hanem tettek olyan tudományos felfedezéseket,ami a vallást látszik igazolni.
20/27 anonim válasza:
A kérdés ez volt:
"Mi a véleményed az ateistákról?
Te is az vagy? Ha nem, elítéled őket?"
Az utóbbi válaszolók miért nem erre válaszoltak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!