Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ateistákról?

Mi a véleményed az ateistákról?

Figyelt kérdés
Te is az vagy? Ha nem, elítéled őket?
2009. júl. 5. 20:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Semmi bajom nincs velük, inkább a fanatikus keresztények zavarnak.
2009. júl. 5. 20:46
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenkinek joga van a saját véleményéhez.
2009. júl. 5. 20:55
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
A fanatikusokkal van bajom: ezek egyaránt lehetnek hívők és ateisták is. Aki annyira beszűkült, hogy nem kívánja megismerni más emberek gondolatait, véleményét, illetve nem tiszteli azt - na, ezekkel van bajom. Én remekül el tudok beszélgetni hívőkkel és ateistákkal is, amennyiben látom az illetőnél a nyitottságot.
2009. júl. 5. 20:56
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok ateista.Nem ítélek el senkit a nézetei miatt,amíg nem fanatikus.Éppígy nem szeretem azokat sem,akik fanatikus hívei egy-egy politikai pártnak.Mindenkinek joga van a saját véleményéhez,de tartsa tiszteletben a másik ember véleményét is.és ne akarja másokra ráerőltetni a sajátját.
2009. júl. 5. 21:01
 5/27 anonim ***** válasza:
83%

ateista vagyok :D

"isten" márpedig nem létezik! :D

2009. júl. 5. 21:04
 6/27 anonim ***** válasza:
89%
Én hívő vagyok, de nem ítélem el az ateistákat csak azért, mert ateisták. Engem (ahogy fentebb valaki már írta) azok zavarnak, akik fanatikusak, akik nem hajlandók mással beszélgetni, akik minden áron a maguk igazát akarják ráerőltetni a másikra. Ateista oldalon azért rossz, mert nem tudják bizonyítani az igazukat, hívő oldalon meg azért rossz, mert szintén nem tudják bizonyítani olyanoknak, akik másképp gondolkodnak, valamint azért is rossz, mert ezek a fanatikusak azokat is rossz hírbe hozzák, akik nem ilyenek, és miattuk tekintenek rossz szemmel az egyházakra, pedig vannak jó közösségek.
2009. júl. 5. 21:21
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
hívő vagyok, egyébként semmi bajom az ateistákkal, emberként kezelem őket mint mindenki mást, csak azt nem birom amikor kapásból általánosítanak ők is, h "keresztény fanatikusok", stb...én magam sem hiszek szó szerint a Bibliában, csak példázatoknak tartom azokat, és az az igazság h olyan kereszténnyel aki "fanatikus" lett volna még nem is találkoztam....egyébként arról is meg vagyok győződve, h sok úgymond ateista valójában hívő ember volna, ha nem taszítanák el az egyházak politizáló viselkedése, stb., mert ez engem is taszít....
2009. júl. 5. 21:45
 8/27 anonim ***** válasza:
79%

nem vagyok hívő,de nem is tartom magamat ateistának,számomra az kicsit szélsőséges konnotáióval bír

"számomra" van a sors,ami meg van írva,meg valami irányítja is a dolgokat,de az nekem nem egy Isten

2009. júl. 5. 21:47
 9/27 anonim ***** válasza:
72%
Engem se a hívők, se az ateisták nem zavarnak. Sőt nem is érdekelnek, mert nem nagyon kerülök egyik tipussal se kapcsolatba. Legalábbis aki csak folyton erről beszélne vagy ilyesmi. Tőlem azt vall mindenki, amit akar. Szerintem van Isten.
2009. júl. 5. 22:02
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
Én vallásos iskolában lettem ateista... :D
2009. júl. 5. 22:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!