Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Undorodtok az öregektől, mint én?

Undorodtok az öregektől, mint én?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 13:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
Igen, az öcsém azóta rosszalló véleményt alkot az öregekről.... nem is csodálkozom ezen egy cseppet sem! Én pedig egyszer a lépcsőházban voltam félreeső helyen böngésztem az ingyen újságokat. Jött le a lépcsőn az a néni, aki felettünk lakik és mindig segítséget kér és persze kap lépcsőn lejövetelkor stb. Ekkor azonban azt hitte, csakis egyedül van a lépcsőházban és alig hittem a szememnek! A néni SZINTE SZALADT!!! le a lépcsőn.... Emlékezetes marad ez a számomra.... Nos, akkor hogy is van ez?
2009. júl. 8. 14:07
 22/27 anonim válasza:
91%
A legtöbb kis ballépésüket aranyosnak tartom. Bár az én nagyszüleim nem csinálnak "gusztustalan" dolgokat, de azt furcsának tartom, hogy nem fordult meg a fejedben, hogy szépen megkéred, hagyjon fel ezzel a rossz szokásával. Senki sem tökéletes.
2009. júl. 12. 21:24
 23/27 anonim ***** válasza:
95%
Az utolsónak, meg mindenkinek! Az én anyám, bár nem öreg, mégis vannak érdekes szokásai. Például a minap szilvásgombócot csinált. És lenyalta az ujjáról a fahéjas cukrot, majd nyálas kézzel vissza a gombócok gyúrásához...hát ez szerintem szörnyű. Viszont nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy az ilyenek engem zavarnak, főleg, mint szakácsot.. Nagyon sértődékeny és tényleg nincs ötletem hogy mondhatnám meg neki anélkül, hogy megbántanám. Lehet hogy az a megoldás, hogy nem nézem, hogy készíti el az ételeket :) Egyébként nagyon tisztelem őt is és a nagyszüleimet is, bármilyen "undorító" szokásuk is van. Ezeken túl kell lépni. És igaz, én is voltam undorító kis koromban tele kakis pelenkával, meg evés közben, mégis elfogadtak..
2009. okt. 23. 14:33
 24/27 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: én mérlegelem, mennyire ártalmas az adott rossz szokás, és az alapján eldöntöm, hogy szépen (!) szóljak, vagy inkább ráhagyjam. De csak a fontos dolgoknál kell szólni, mert rosszul esik az öregeknek, hogy leéltek egy küzdelmes életet, betegek, így is azon vannak, hogy pl. süssenek az unokáknak, és akkor még cseszegetik őket. Én a gombócos esetben szerintem nem szóltam volna, de mondjuk ha valaki nem mosna kezet wc után, arra szépen figyelmeztetném. ("Mamikám mossál kezet") Bár nálunk egyik előző példa se fordul elő, az én drága Mamikám sokat beszélni és pakolni szeret, de én Anyukámmal ellentétben nem szólok Neki semmiért, imádom! :)
2009. okt. 23. 15:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Van egy öreg házaspár, és a szaguk rettenetes, gyomorforgató... Ott állok mellettük és csak úgy bűzlenek, persze udvarias vagyok velük... Ma a buszon meg le szerettem volna ülni, és egy öreg nő melolett volt hely, megkértem, hogy üljön beljebb, és ő meg leordítoot, hogy hogy merek én ilyet kérdezni tőle... Szerencsére az egyik nagymamám tök modern, a másik pedig fürdés és tisztaságmániás, szal nincs rosssz szokásuk
2010. szept. 24. 19:41
 26/27 anonim válasza:

Történet: tegnap jövök haza a buszon leülök és oda be az ablak mellé hogy egy másik ember le tudjon ülni, erre jött egy fura szagú öreg és odaült. kibírtam nem volt vészes de amikor kimennék aztmondja:

- várd meg kisfiam míg odaérünk a megállóhoz mert énis leszállok

erre amikor odaérünk meg sem moccan én meg mondom bocsánat ( közbe nyomom a seggem hogy kiférjek) de nem hagyja és nem enged leszállni, utána meg mondom hogy ne haragudjon már de itt kellett volna leszállnom de ő erre:

-szemtelen. miért vagy ilyen az öregekkel? tiszteld őket te!

na most erre mit mondjak??? gyalogolhattam vissza a büdös ku***********************************.................***********************

2010. dec. 14. 18:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is utálom az öregeket. A 65+-os kort meg igyekszem nem megèlni😅
2019. nov. 16. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!