Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen is az a bizonyos "kocka", akitől annyira undorodtok?
van kocka és kocka között különbség!!!
én is kocka vagyok. maya-ban meg solidban rajzolgatok, szeretek játszani, de nem ez az életem.
számomra a visszataszito kocka az, aki:
-igénytelen
-dagadt
-szifonszemüveges
-24ből 26 orát játszik
-nincs élete
-és a legfontosabb: WOWozik.
az, ha más témája sincs csak a gép, a net.
pár szóval jellemezném: wow, karik, trollok, horda, noobok, allisok meg egyéb nemlétező marhaságok( előbb jönnék össze 1 asztrológussal, v. vmi idióta "mágussal", mert bár azt is badarságnak tartom, de ennél nagyobb h.lyeség, mint hogy azzal sz.rja el v.ki az életét, hogy ilyen szörnyekkel "harcol", sztem(hangsúlyozom SZTEM) nincs.
még csak neis azok a "kockák" taszítanak, akik informatikusok, mert szok többnyire hasznos dolgokat csinálnak a gépen( a hacckelést leszámítva), hanem ezek a játékb*zik.
meg akik közösségi oldalakon lógnak a nap 24-órájában, és 5percenként kiírják, mennyire is unatkoznak. -.-
külsőleg: aki vasággyal 40 kiló/150 kilós hájtömeg.
a szemüveg nem irritál.
Solarian, a kérdés az volt, hogy MILYEN kockák... Te ezek szerint nem tartozol bele, úgyhogy szúszá ;)
Én azokat nem szeretem, akik a játék érdekében hanyagolják az IGAZI életüket. Külső ide vagy oda.
A vicces az, hogy én nem is igazán szoktam játszani, csak egyszerűen értek a témához. Hobbi szinten szoktam gépeket javítani, és mégis lépten-nyomon rám aggatját a kocka jelzőt. Pedig életemben nem játszottam egy MMO-val sem, meg hasonló időgyilkos játékokkal sem.
Ismerkedésnél rendesen titkolnom kell a dolgot, mert nagyon súlyos előítéletek vannak ezzel kapcsolatban. Bezzeg aki egész nap a TV előtt fekszik, azzal semmi baj sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!