Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok egy ilyet? Vagy undorodtok ettől? Esetleg a kíváncsiság nagyobb?
Figyelt kérdés
Volt, hogy a nyugati pu. aluljárójánál közlekedtem és elmentem egy roma csaj mellett közbe a szemébe néztem... és 1x csak megszólalt, hogy "Szex?" persze illedelmesen visszautasítottam, de ha Ti ilyen helyzetbe kerülnétek. és lenne rá lehetőségetek, akkor kipróbálnátok?2011. aug. 19. 11:16
2/20 anonim válasza:
Páromat már sokszor leszólították,de ő mindif úgy fogalmaz."Ha a csaj fizetne se kellene"
3/20 anonim válasza:
én válaszoltam volna hogy : Enciklopédia.
4/20 A kérdező kommentje:
Nekem elég furcsa volt mert még nemvolt ilyenben részem, hogy így leszólítanak engem.
2011. aug. 19. 11:19
5/20 anonim válasza:
ha jó csaj, persze, imádom az extrém helyzeteket, de mivel roma volt, valószínűleg egy kupac lókakira hasonlított
6/20 anonim válasza:
Én visszakérdeztem volna, hogy: "Meg akarsz dögleni?" Tudniillik én utálom a romákat, ha még k*rva is, nah akkor...
7/20 anonim válasza:
Még magyar lány sem kéne ha így leszólítana. Még akkor is szégyellem magam ha megnézek egy cigány lányt...nem nem nem ...
8/20 anonim válasza:
- Szex?
- Kösz nem, otthon van.
XD
9/20 A kérdező kommentje:
Meg ki tudja milyen betegségei vannak....:S Bele sem merek gondolni... Esetleg volt valakinek ilyesfajta tapasztalata? hogy utcán gyalog leszólítják akkor hova megy a nővel ilyenkor? Ha pl messze lakik az adott helytől. Mert én elég messze lakok a nyugatitól és nemtudom elképzelni, hogy (ha még valahogy megis tenném) hol csinálnánk?:D
2011. aug. 19. 11:23
10/20 anonim válasza:
Gondolom sejted, hogy nem ingyen lett volna ugye? Akik így leszólítanak azok hivatásosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!