Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállalnátok egy ilyet? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok egy ilyet? Vagy undorodtok ettől? Esetleg a kíváncsiság nagyobb?

Figyelt kérdés
Volt, hogy a nyugati pu. aluljárójánál közlekedtem és elmentem egy roma csaj mellett közbe a szemébe néztem... és 1x csak megszólalt, hogy "Szex?" persze illedelmesen visszautasítottam, de ha Ti ilyen helyzetbe kerülnétek. és lenne rá lehetőségetek, akkor kipróbálnátok?
2011. aug. 19. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a származásával van gond sé nem is a foglalkozásásval, hanem a körülménnyel, hogy így,ilyen nyíltan és valszeg valamelyik fa alatt,vagy egy putriban.AMúgy nem,de csak azért mert ilyen a helyzet(aluljáró, nyiltan, ki tudja kivel és hol volt 10 perccel ezelött és fürdött e utána stb..)
2011. aug. 19. 11:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Ajh, kérlek:D azért ennyire ne nézz hülyének:D
2011. aug. 19. 11:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Bocsi utolsó, nem Neked szántam, hanem az előttinek.

Am igazad van. Elég veszélyes lehet az ilyen. De milyen élete lehet szegénynek? gondolom, hogy kényszerítik rá.

2011. aug. 19. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez minden napos a nyugatinál, ugyan ez megy Siófokon. Az a baj ezzel hogy utána nem viszel haza semmi, értsd pénztárca telefon, ékszerek, mert utánad megy a strigója és "szépen" elkéri.
2011. aug. 19. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván a defínicióját kérdezte, mert akkor véletlenül éppen hiányzott a suliból.
2011. aug. 19. 11:31
 16/20 A kérdező kommentje:
11:30-as Énis ezen gondolkoztam, hogy lehet megkeféled, de pl utánad megy a családja vagy ja, a stricije és, akkor nemsok mindent tudsz tenni:S
2011. aug. 19. 11:38
 17/20 anonim ***** válasza:

nagy valószínüséggel meg se keféled :)

üdv, a 11:30as

2011. aug. 19. 11:43
 18/20 anonim ***** válasza:

halló zsigomond vagyok...hááá nyócvanezer forint az megfelelne neked ugyebár?

án ezt mondtam volna:D

2011. aug. 19. 11:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Jó, de most nem rólam van szó, hanem egy über perverz emberről:D
2011. aug. 19. 11:50
 20/20 anizotropikus ***** válasza:

Ilyen kor jó az ha az ember olvasottabb az átlagnál.

"Kiszera méra bávatag, ha lehet"

a válaszom ilyenkor :)

(Karinthy)

2013. okt. 5. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!