Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajoknak miért jön be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak miért jön be a kocka has? :

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 10:59
1 2
 1/17 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Mert lehet rajta amőbázni...
2011. júl. 28. 11:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Neked miért jön be a formás mell? stb stb...

Személy szerint engem nem vonz különösebben. Jobban tetszik, ha szép formás a mellizma egy férfinek.

2011. júl. 28. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Én inkább a mackósabb alkatú fiúkat részesítem előnyben. 16/L
2011. júl. 28. 11:03
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

Nekem is a poci tetszik

20

2011. júl. 28. 11:04
 5/17 anonim ***** válasza:
mert tud villogni a kocka hasával a többi barátnőinek
2011. júl. 28. 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:
30%
izmos kocka has, üres fej... Na ezért jön be nekik.
2011. júl. 28. 11:18
 7/17 A kérdező kommentje:
De ha nincs kocka hasam az nem gáz?( nem vagyok dagi)
2011. júl. 28. 11:24
 8/17 Smartguy86 ***** válasza:
100%
LoL Attól, hogy izmos vagy, még nem vagy hülye. Lehet egy dagi is bunkó paraszt. És nem, nem baj, ha nincs kockahasad. Nem ezen múlik, hogy szerethető vagy-e...
2011. júl. 28. 11:26
 9/17 anonim ***** válasza:
44%

Persze hogy nem vagy attól hülye, de sok esetben nem az értelmes, tanult, vagy normális emberkék építgetik a testüket, hanem a tipikus szépfiúk, akik sok esetben még csak nem is a sport kedvéért, vagy hobbiból csinálják, hanem azért hogy kurv* menőek és férfiállatok legyenek.

Én nem ítélem el, szép meg jó dolog is ha tisztán csinálják, de sok esetben olyan eszmék vannak mögötte ami gáz is lehet.... Na és erre buknak a lányok.

2011. júl. 28. 11:34
 10/17 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ez pusztán előítélet. Mindenkinek a maga döntése, hogy mivel él és mivel éri el az eredményeket. Akármilyen emberről ki kell deríteni, hogy megbízható-e. Ha van egy tök átlagos ember az utcán, arról se mondanál meg sok mindent, pl hogy alkoholbeteg vagy tudatmódosító szereket szed, ha rossz napja van.

Ilyen módon a testépítés se feltétlen jár együtt a doppinggal és az agresszióval.

2011. júl. 28. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!