Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Undorodtok az öregektől, mint én?

Undorodtok az öregektől, mint én?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 13:44
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Úgyértem,hogy én nagyon gusztustalannak tartom amikor az öreg nénik amikor eszek mindig köhögnek,meg sóhajtoznak,ráadásul az én ómamám mindig cacáskodik az étellel,utánna a kilincseket meg mindi összefogdozza,én meg nem fogom meg a telyes kezemmel,erre még ő van megsértődve...,meg mindig ebéd közben "fújja ki magát",Az ő szobája ajtaját soha nem csukja be,és mindig a huzat csapja rá az ajtót,erre mindig felébredek,meg egy csomó minden van amit gusztustalannak tartok még......

Meg mindenkit megpletykál,hogy jaj az xy mindeenkit megpletykál,erre ő nem veszi észre hogy ő is ezt csinálja,amikor egy kicsit fúj a szél vagy valami apróság akkor:mindjárt fel kell húzni a kabátot....STB A fürdőszobában nem is fürdök meg soha utána,a vc-t is mindig letörölöm ha utána megyek be,és csak akkor vok képes ráülni. MEG MÉG NAGYON SOK MINDEN..........

TI IS SZOKTATOK MINDIG IGY LENNI?

2009. júl. 5. 13:44
 2/27 anonim ***** válasza:
63%
Én is undorítónak tartanék néhány dolgot, amit itt leírtál. Engem a pletykálás mondjuk nem zavarna, se a kabát. Nekem anyukám szokott gusztustalan dolgokat csinálni, pedig nem is öreg. Fujj...
2009. júl. 5. 13:49
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos nagyon sok öreg van, akik gusztustalan szokásokat vesznek fel, mert úgy gondolják, ők már öregek, nem akarnak senkinek tetszeni, és akkor mindegy. És nem lehet kultúráltan a tudomásukra hozni, hogy ezek a dolgok gyomorforgatóak. Múltkor mentem a buszon és ült mellettem egy néni, aki almát evett, és amit nem tudott megrágni, azt rámköpködte. Amikor szóltam neki, hogy ezt fejezze be mert tiszta kosz leszek és gusztustalan is, akkor ő volt felháborodva, hogy próbálnék meg én 2 foggal enni, én is ezt csinálnám. Hát basszus akkor ne egyen a buszon! Kibír 10 percet szerintem alma nélkül.
2009. júl. 5. 13:55
 4/27 anonim ***** válasza:
45%
Ezek a generációs különbségek sajnos.
2009. júl. 5. 14:02
 5/27 anonim ***** válasza:
96%

előttem szóló! ez hülyeség! sztem fiatal is lehet undorító, gusztustalan, és idősebb is ápolt gusztusos. 1 példa. ismerősöm 73 éves asszony, mindig ápolt, tiszta, sőt illatos, ruhája megválogatott, és annyira ellehet vele mindenről beszélgetni, hogyha nem tudnád kivel beszélsz, azt hinnéd fiatal! és anyukám is hasonló aki 69 éves, de nem akartam vele példálózni, mert ugye a szüleire mindenki másképp tekint, ezért hoztam fel kívülállót!

szóval aki öregnek ilyen mocskos, koszos, az fiatalnak sem volt különb!

2009. júl. 5. 14:08
 6/27 anonim ***** válasza:
91%
Régen unokatesóm mondta hogy a nagyi beletüsszentett a pudingba miközben főzte és ő ezt látta. Sebaj az a punding fel lett tálalva, azóta némi undorral eszem a kajáit - pedig ízre nem lenne rosz, csak kísért mindig hogy most vajon volt-e hapci vagy nem. Ezen kívül engem is idegesít még ezer dolog, főleg hogy apám is már kezd szenilis lenni. Hát mit lehet csinálni, nem idegeskedem már rajtuk. :)
2009. júl. 5. 14:12
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

Kíváncsi lennék arra,hogy az előttem válaszolók hány évesek? Én 56 vagyok,még nem öreg(persze a fiatalok szerint már igen), de egy valamit nem szabad elfelejteni.Akkor, amikor az ember megszületik,tehetetlen pici baba,becsinál,leeszi magát,kiköpködi a kaját,majd lepisili a wc-ét,meg sorolhatnám, de ennek ellenére a szüleik,nagyszüleik nem utálják őket.Örülnek,amikor megtanul szépen kanállal,villával ennyi,ügyesen egyedül fürödni...stb. Aztán szépen elkezdünk,lassan öregedni,egyre idősebbek leszünk,és bizony 50 év után már kifelé megy az ember. Újra "kisbaba" lesz.Bepisil,bekakál, leeszi magát,lepisili a wc-ét és talán nem fürdik minden nap.

Szóval egy kicsit toleránsabban az öregekkel!!

Amikor Te kedves kérdező besz@rtál a nagymamád zokszó nélkül rakott tisztába,amikor lehánytad egy etetés után,biztosan nem utált.Ti is lesztek öregek!!!

Le lehet pontozni.

2009. júl. 5. 14:16
 8/27 anonim ***** válasza:
81%

Csatlakozom az utolsóhoz, nem azért gusztustalan némely embör, mert öreg, hanem mert fiatalon is az volt................ilyen egyszerű!

Te például,kedves kérdező,valószínűleg nem azért fogsz idős korban iszonyatosan trehány módon megfogalmazni némi mondandót,mert öreg vagy, hanem mert már most is így teszel.....:)

2009. júl. 5. 14:18
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

14:16 vok

Egyébként mindig voltak és lesznek is bunkók,legyen az fiatal,vagy öreg:

2009. júl. 5. 14:19
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Na az, hogy ki mennyire undorító vagy se, az nem a korától függ! Sorolhatnék példát pro és kontra.
2009. júl. 5. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!