Undorodtok az öregektől, mint én?
*megöregszik
bocs, félregépeltem, de teljesen felháborít a dedós gondolkodásod.
Hogy lehet ilyet kérdezni? Ettől a kérdéstől undorodom, az öregeket pedig, ha csak nem adnak okot az ellenkezőjére (de nem az itt leírtakra gondolok, mint okokra) tisztelem.
Annak van igaza, aki azt írta, fiatalban, öregben is van igényes és igénytelen egyaránt - a Kérdező meg úgy tálalja, mint ha a fiatalok tiszták, az öregek meg piszkosak lennének. Hát ez hülyeség úgy, ahogy van.
Ha valami szokás mégis zavar Téged, szépen meg lehet beszélni. Lehet, hogy morog a nagyszülő, de esélyes, hogy változtatni fog.
De alapvetően nézd azt, hogy leélt egy valószínűleg nehéz életet, ne szólj bele a szokásaiba, és ne ítélkezz felette! Nagyon elszomorodtam azon, ahogy a nagymamádról írtál! Próbáld már meg nem csak ezeket látni benne, illetve ezeken a dolgokon túllépni! Később nagyon meg fogod bánni, hogy ilyesmiken túlságosan fennakadtál ahelyett, hogy megpróbáltad volna megismerni, tanulni tőle!
10:58
Te azokról a bunkó öregekről írtál,akik egész életükben így viselkedtek.Szerencsére ők vannak kevesebben, mert ugye azt senki nem szokta mesélni,hogy utaztam egy aranyos nénivel a buszon,nem evett,nem lökdösött...stb.
A kérdés feltevőjénél a hihetetlenül negatív hozzáállás volt a felháborító,és ráadásul a saját nagymamájáról volt ez a véleménye.
Szerencsére nem az én gyerekem, azt hiszem felpofoznám,ha olvasnék tőle egy ilyen véleményt az anyámról.
14.32!
Szerintem ha az öregek bicegnek, segítséget kérnek, ugyanakkor ha a szóban forgó szituban minderről "elfelejtkeznek" és tolakodnak, lökdösődnek, sőt még SZALADNAK IS, nehogy lemaradjanak a dologról, KÖZBEN MÉG EGY FÁJÓS KARÚ FIATALEMBERT ODALÖKNEK A FALHOZ, HÁT EZ SZERINTEM MINŐSÍTHETETLEN - ÉS MÉG FINOMAN FOGALMAZTAM!!!! Hát nem tudom, mit szóltál volna TE MAGAD, HA TÉGED LÖKNEK A FALHOZ A FÁJÓS, BALESETES KARODDAL EGYÜTT, HOGY CSILLAGOKAT LÁTSZ!!! Közben meg SZALADNAK ÉS ÖREGEK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!