Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Undorodtok az öregektől, mint én?

Undorodtok az öregektől, mint én?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 13:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem, én nem az idősekől undorodom, hanem az ilyen intoleráns, érzelmi nulláktól mint amilyen te lehetsz.
2009. júl. 5. 14:36
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Engem, mint EMBERT felháborít az, hogy így vélekedsz az idős emberekről. Én még csak 25 éves vagyok, de szeretem, tisztelem, becsülöm őket. Oké, lehet, hogy nem mindig mosnak kezet wc-zés után (és ez nem általánosítás), de ezt nem azért csinálják, mert lusták, hanem azért mert feledékenyek. Te lehet, hogy még a sz@rt is megetted kis korodban, mégsem undorodtak tőled a szüleid. Anyádtól is undorodni fogsz, ha megszületik? Hogy fog esni neked, ha a saját gyereked a tulajdon anyádtól undorodni fog? Nézz magadba te elkényeztetett kis tisztaságtündér.
2009. júl. 5. 17:59
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

*megöregszik

bocs, félregépeltem, de teljesen felháborít a dedós gondolkodásod.

2009. júl. 5. 17:59
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Te is leszel öreg. Feledékeny, lassú, nehézkes, szerencsétlen, ügyetlen, ügyefogyott, szánalmas, kiszolgáltatott. Aztán reménykedj, hogy akik a közeledben vannak, azok nem fognak undorodni tőled...
2009. júl. 5. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Hogy lehet ilyet kérdezni? Ettől a kérdéstől undorodom, az öregeket pedig, ha csak nem adnak okot az ellenkezőjére (de nem az itt leírtakra gondolok, mint okokra) tisztelem.

Annak van igaza, aki azt írta, fiatalban, öregben is van igényes és igénytelen egyaránt - a Kérdező meg úgy tálalja, mint ha a fiatalok tiszták, az öregek meg piszkosak lennének. Hát ez hülyeség úgy, ahogy van.

Ha valami szokás mégis zavar Téged, szépen meg lehet beszélni. Lehet, hogy morog a nagyszülő, de esélyes, hogy változtatni fog.

De alapvetően nézd azt, hogy leélt egy valószínűleg nehéz életet, ne szólj bele a szokásaiba, és ne ítélkezz felette! Nagyon elszomorodtam azon, ahogy a nagymamádról írtál! Próbáld már meg nem csak ezeket látni benne, illetve ezeken a dolgokon túllépni! Később nagyon meg fogod bánni, hogy ilyesmiken túlságosan fennakadtál ahelyett, hogy megpróbáltad volna megismerni, tanulni tőle!

2009. júl. 6. 01:55
 16/27 anonim ***** válasza:
69%
Részemről az a bosszantó, ami az időseket illeti (tisztelet a kivételnek), hogy tkp. visszaélnek a korukkal. Pl.: amikor látja bárki is őket, húzzák a lábukat, bicegnek, egyszóval segítségre szorulnak (pl. felsegíteni őket a lépcsőn stb.)Amikor azt hiszik, senki nem látja őket - tapasztalatból állítom -, szinte szaladnak! Öcsém is panaszkodott rájuk; öcsém a sérült kezének fájdalmas kezelése után elment egy áruházhoz, mert valamilyen akciós dolgot szeretett volna vásárolni. Sokan szintén "pályáztak" a leárazott termékekre, csak még pár perc volt a nyitásig és mindenki a bejárat előtt tolongott.A biztonsági őrök alig nyitották ki az áruház ajtajait, az öreg nyugdíjasok "fittyet hánytak a korukra" és szaladtak lökdösve a többieket, köztük a fájós karú öcsémet is, akinek emiatt beütődött a sérült fájós karja az ajtóba: az "elesett", öreg, segítségre szoruló öregek lökdösődése és az áruházba való berohanása!!! miatt.... Öcsém azóta szintén utálja a képmutató öregeket....
2009. júl. 6. 10:58
 17/27 anonim ***** válasza:
76%

10:58

Te azokról a bunkó öregekről írtál,akik egész életükben így viselkedtek.Szerencsére ők vannak kevesebben, mert ugye azt senki nem szokta mesélni,hogy utaztam egy aranyos nénivel a buszon,nem evett,nem lökdösött...stb.

A kérdés feltevőjénél a hihetetlenül negatív hozzáállás volt a felháborító,és ráadásul a saját nagymamájáról volt ez a véleménye.

Szerencsére nem az én gyerekem, azt hiszem felpofoznám,ha olvasnék tőle egy ilyen véleményt az anyámról.

2009. júl. 6. 14:32
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
10.58 - biztos van ilyen is, de szerintem sem tipikus.
2009. júl. 6. 17:38
 19/27 anonim ***** válasza:
Ahogy kinéz a dolog, a kérdező se lesz egy szimpatikus öregember!!!
2009. júl. 6. 20:24
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

14.32!

Szerintem ha az öregek bicegnek, segítséget kérnek, ugyanakkor ha a szóban forgó szituban minderről "elfelejtkeznek" és tolakodnak, lökdösődnek, sőt még SZALADNAK IS, nehogy lemaradjanak a dologról, KÖZBEN MÉG EGY FÁJÓS KARÚ FIATALEMBERT ODALÖKNEK A FALHOZ, HÁT EZ SZERINTEM MINŐSÍTHETETLEN - ÉS MÉG FINOMAN FOGALMAZTAM!!!! Hát nem tudom, mit szóltál volna TE MAGAD, HA TÉGED LÖKNEK A FALHOZ A FÁJÓS, BALESETES KARODDAL EGYÜTT, HOGY CSILLAGOKAT LÁTSZ!!! Közben meg SZALADNAK ÉS ÖREGEK!!!!

2009. júl. 8. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!