Jönnek idegesítő zajok a szomszédotokból? Csak téged zavar, vagy a családod többi tagját is?
2 példát írok:
1. A szomszéd idős néni kutyája meg van kötve és az ingerszegény környezet miatt szinte egész nap meg nem szűnő, monoton, magas, fülsértő hangon ugat.
2. A felettünk lakók közül valaki folyton úgy jön-megy a lakásban, mintha egész talpát nekiverné a padlónak, így rezeg az egész mennyezet és sajnos itthon van egész nap, így mindig hallom mivel nem sokára szülök, ezért én sem dolgozok már .
A trappolást még elviselem valahogy, de a kutya teljesen kikészít már, pedig nem lakunk itt régóta.
Nem véletlen, hogy régen úgy is kínoztak embereket, hogy hosszasan hallgattattak velük monoton hangokat...
Én vagyok extra érzékeny, vagy mást is zavarnak bizonyos hangok?
Férjem halálos nyugalommal éli az életét, észre sem veszi ezeket a hangokat, vagy ha igen, azt mondja ez van, hiszen körülöttünk is élnek emberek.
Én viszont néha kifordulok már önmagamból és kismamaként igazán nem hiányzik nekem ez a nagy stressz.
31el egyetértek (a kérdezővel meg nem), más ha éjszaka 11kor rendszeresen zajong valaki, meg az is más ha valaki a lakásában napközben járkál....
Nem ugyanaz a kategória...
Most komolyan , sza**átok már le egymást , próbáld ki , hogy nem idegesíted fel magad rajtuk , de cserébe te sem törődsz velük , hidd el ez a nyitja az egésznek. Erre én is csak nem rég jöttem rá , elviselem , ha este 10-kor még zenét hallgatnak , de amikor például a múltkor nő volt nálam igyekeztem minél hangosabban csinálni , így sokkal egyszerűbb mintha mindenért szólnátok egymásnak.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!