Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba, hogy nem...

Bennem van a hiba, hogy nem tudom sajnálni a csajt?

Figyelt kérdés

2 hónapja öngyilkos lett az egyik rokonomnak egy lány ismerőse, állítólag azért mert az expasija feltöltötte az internetre néhány házi videóját, és a linket szétküldte a csaj ismeretségi körében.

Szerintem a csaj hibája:

1) Miért videóztatta magát?

2) Miért jött össze egy ilyen taplóval?

2012. jún. 14. 19:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
93%

Az emberek érdekesek. Mikor találkozol valakivel, fogalmad sincs arról, milyen ember, mert nincs ráírva. Ha szerelmes vagy, akkor meg nem feltételezed a pasidról, hogy a szakításotok után visszaél a felvétellel.

Kötve hiszem, hogy olyan nagy örömmel készült az a videó, szerintem csak kényszerből ment bele, hogy ne dobja a pasi.

Egyébként kicsit bunkó a sítlusod, és nem kéne elfelejtened, hogy te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, vagy még olyanba is, ami alaposan megakaszthatja az életed (nem kell ehhez videó, elég egy rosszindulatú pletyka is). Szóval nem kéne pálcát törnöd bárki felett is.

2012. jún. 14. 22:04
 42/46 anonim ***** válasza:
87%

Ja, pasi vagy.

Na, képzelj el egy sajnos nagyon valós helyzetet, hogy a főiskolán vagy a munkahelyeden elterjeszti v.ki rólad, hogy b*zi vagy. Mondjuk, a volt barátnőd, vagy v.ki, aki rosszat akar neked.

Nem hiszem, hogy egy vállrándítással elintéznéd, ha eltanácsolnának az iskolából, vagy kirúgnának a munkahelyedről, mert hisznek a koholt vádnak. Bizonygathatnád te akárhogy, hogy nem vagy burnyák, ha egyszer elindult a "hadművelet" és erdménye lett...

2012. jún. 14. 22:12
 43/46 A kérdező kommentje:

A főiskoláról nem rúgnának ki azért mert elterjesztik rólam, hogy meleg vagyok. :)

És itt nem pletyka volt hanem videó! :)

2012. jún. 14. 22:14
 44/46 anonim ***** válasza:
Jajmár, senki nem kényszerítette ribizli-gizit, hogy kamerák előtt bűvöljön falloszt. Bírom az ilyet, szűzies szemérmében öngyilkos lesz, ja de előtte anál-orál-arcraélvezés, mindetn bevállal, aztán hirtelen eszébe jut, hogy tulajdonképpen ő szégyenlős... nevetséges.
2012. jún. 16. 14:02
 45/46 anonim ***** válasza:

"A főiskoláról nem rúgnának ki azért mert elterjesztik rólam, hogy meleg vagyok. :)

És itt nem pletyka volt hanem videó! :)"

Az ELVET nem érted, a megalázás "művészetét". Még gyerek vagy, azért nem fogod fel.

Amúgy de, bizony a mai politikai helyzetben szemrebbenés nélkül kirúgnának, ha csak a gyanú árnyéka rád vetülne, pláne egy nevesebb iskolában...

2012. jún. 16. 21:55
 46/46 anonim ***** válasza:

"Jajmár, senki nem kényszerítette ribizli-gizit, hogy kamerák előtt bűvöljön falloszt. Bírom az ilyet, szűzies szemérmében öngyilkos lesz, ja de előtte anál-orál-arcraélvezés, mindetn bevállal, aztán hirtelen eszébe jut, hogy tulajdonképpen ő szégyenlős... nevetséges."

Gondolom, TE nem szoktál ilyen videókat nézni, azért vagy ilyen kritikus... Sőt, soha életedben nem b*szták még át a fejed és nem hibáztál nagyot.

2012. jún. 16. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!