Bennem van a hiba, hogy nem tudom sajnálni a csajt?
2 hónapja öngyilkos lett az egyik rokonomnak egy lány ismerőse, állítólag azért mert az expasija feltöltötte az internetre néhány házi videóját, és a linket szétküldte a csaj ismeretségi körében.
Szerintem a csaj hibája:
1) Miért videóztatta magát?
2) Miért jött össze egy ilyen taplóval?
ja, kár neki írni hogy benne van a hiba mert nem fogja fel.
ez az érzelmi intelligencia fejletlensége
olyan mintha egy Down-kórosnak, aki épphogy csak pár szót tud mondani, középiskolai matematikát akarnál magyarázni
Azért sajnálom hogy ez történt vele ciki nagyon..
De az öngyilkosságot nem tudom megérteni...
szerintem ez kamu..
Nem te írtad ki véletlenül a halott vőlegényes dolgot? Meg hogy minek megy el a lány a nászútra egyedül? Mert a kérdező szerint csak pénzkidobás...
Na pont ugyanilyen volt az a másik is... Nem lehet hogy ugyanaz az érzéketlen segg.fej vagy?
Nekem van 3-4 exem, aki ha nagyon akarna vissza tudna mivel élni. Az már egyéni szerencsém, hogy nincs ilyen szándékuk. Amikor a felvételek készültek, még jó volt a kapcsolat.
Sőt, a férjem 15 év házasság után vált (előző házassága). Az exnej egyszer bekattant és szétküldte a házasságuk kb ötödik évében készült cuccokat az ismerősöknek. Ezt például hogy kellett volna előre látnia, ha rá tíz évvel lett válásérett a kapcsolat?
Én sem tudom sajnálni, de azért:
Az emberekre NINCS RÁÍRVA, hogy TAPLÓ, KÖCSÖG, BARÁTNŐM VAN, FÉLESÉGEM VAN, KAPCSOLATBAN VAGYOK, AGRESSZÍV VAGYOK, SZERETEK FÉLREK**NI, MEGCSALLAK, MEGVERLEK... stb.
Ahhoz, hogy ez kiderüljön meg kell ismerni valakit és az nem 2-3 találkozás után derül ki. Van akiről csak hónapokkal később vagy évekkel.
Miért videóztatta magát? Erre csak ő tudta a választ.
Lehet azért, mert akkor épp izgalmas volt, lehet, hogy kíváncsi volt...stb.
A csaj ismeretségi köre sem lehet valami fényes.
Hibátlan ember nincs. Te is fogsz elkövetni, max nem biztos, hogy felfogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!