Szerintetek bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Egy éve voltunk együtt a párommal, nemrég szakítottam vele.Az ok:a felelőtlensége.
25 évesen több százezres tartozása van a hülyeségei miatt.(pannonos tartozás,hobbiautó vétel kölcsönpénzből). A fő probléma pedig hogy nem is azon van hogy rendezze a tartozást.
2012. márc. 31. 22:37
2/19 anonim válasza:
Helyesen cselekedtél, ilyen ember mellett lekötni magad életveszélyes.
3/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok embernek van tartozás, na de nem mindegy hogy az önhibáján kívül van(pl scvájcifrank)vagy pusztán azért, mert ő olyan hülye hogy hobbiautót vesz úgy, hogy nincs munkahelye és pénze se rá.kap kölcsönt(bátyámtól) és onnantól kezdve leszarja megadni.(szeptembertől)
2012. márc. 31. 22:49
4/19 anonim válasza:
Jól tetted, még időben léptél. Ez nemhogy nem hiba, hanem az egyetlen megoldás, mert gondolom próbáltál vele beszélni erről.
6/19 anonim válasza:
Jól tetted. Megint más lenne a helyzet, ha önhibáján kívül lenne eladósodva, de mobilszámla tartozás meg kocsi... Ilyen férfival mit lehet tervezni?
7/19 anonim válasza:
Nem benned van a hiba, én is így tettem volna a helyedben.
8/19 anonim válasza:
Nem kellett volna pénzt adni a kezébe.
9/19 A kérdező kommentje:
27 ezer forintot kellet volna bevinnie a pannonba hogy rendezve legyen, ő erről senkinek nem szólt így februárban jött a 260 ezres büntetés.Engem az zavar, hogy ez csak engem idegesített, se őt sem az anyját....
2012. márc. 31. 23:22
10/19 anonim válasza:
Abszolút jól tetted! Egy ilyen emberre nem igazán lehet kapcsolatot alapozni, állandóan elmenne a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!