Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba, hogy nem...

Bennem van a hiba, hogy nem tudom sajnálni a csajt?

Figyelt kérdés

2 hónapja öngyilkos lett az egyik rokonomnak egy lány ismerőse, állítólag azért mert az expasija feltöltötte az internetre néhány házi videóját, és a linket szétküldte a csaj ismeretségi körében.

Szerintem a csaj hibája:

1) Miért videóztatta magát?

2) Miért jött össze egy ilyen taplóval?

2012. jún. 14. 19:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
84%

Tehát nem sajnálod, de megkérdezed, hogy benned van-e a hiba, amiért nem tudod sajnálni?

Tehát akkor vagy felfogod, hogy rosszul működsz, vagy csak sok választ akarsz kapni.

2012. jún. 14. 19:40
 22/46 A kérdező kommentje:

"hát nem sajnálod, de megkérdezed, hogy benned van-e a hiba, amiért nem tudod sajnálni?"

igen

2012. jún. 14. 19:43
 23/46 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. jún. 14. 19:45
 24/46 A kérdező kommentje:
21
2012. jún. 14. 19:46
 25/46 anonim ***** válasza:
62%

amikor először láttam a neten ilyen excsajos égető oldalakat, akkor határoztam el, hogy akárkiben akármennyire bízom, lehet a világ legjobb embere, de nem engedem, h bármilyen hasonló fotót, pláne videót készítsen rólam.

ezért sem szeretem ájulásig inni magam, mert ki tudja miket csinálnék, és ezzel kik élnének vissza képi anyag formájában.

sajnálom a lányt, amiért ilyen gyenge volt, h nem bírt tovább élni ezzel a tudattal. egy erős ember le tudja xarni, egy gyenge pedig ezt választja.

nem mindenki jó emberismerő, és nagyon sokan rossz önismerők. ezért jönnek össze ilyen tapló suttyókkal. akinek egy kis esze van, az legalább dobbant pár hónap után.

barátnőm is elég naiv néha a pasik terén, egyszer össze is jött egy barommal, legalább esze volt annyi, h dobta. aztán a csávó még vagy 1 évig zaklatta, követte. ő erős volt, mert szembeszállt vele.

2012. jún. 14. 19:46
 26/46 anonim ***** válasza:
51%
Lány vagy fiú?
2012. jún. 14. 19:47
 27/46 A kérdező kommentje:
fiú
2012. jún. 14. 19:48
 28/46 anonim ***** válasza:
93%

Na ezért nem érted hogy mi történik márha nem provokáció az egész

egyrészt nem érted a nőket hogy miért videóztatja magát mrg ilyenek...

másrészt nem érted hogy miért nem ismeri fel hogy a fiúja tapló

ilyenek a lányok érzékenyebbek is vannak köztük

én azt nem értem hogy mit tartasz gáznak hogy ez történt vele vagy ahogy meghalt?

és hogy lett öngyilkos??

2012. jún. 14. 19:51
 29/46 anonim ***** válasza:
68%
de fenntartom hogy ez is városi legenda...
2012. jún. 14. 19:53
 30/46 A kérdező kommentje:
Kiugrott a 8.-ról.
2012. jún. 14. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!