Miért ilyenek a mai emberek többsége?
Miért nem lehet elfogadni a másik embert?
Meleg. Molettebb alkat. Fogyatékos.
Miért jó az embereknek, hogy kicikizik a másikat?
Azért, mert a TV-ből, médiából mindenhonnan az dől, hogy csak a tökéletes az igazi. Mert mindenki megérdemli a tökélketeset, és mert te is az vagy (vagy pedig az leszel, ha magadra kened ezt a krémet).
Azért, mert önmagunkat se tudjuk elfogadni (kövér vagyok, kicsi a mellem, kicsi a farkam, XY filmsztár jobban néz ki, stb), állandóan frusztráltak vagyunk, és másokon még tö9bb hibát találunk, hogy az ö9nképünk helyreálljon kicsit (mégse vagyok olyan rossz, hiszen ő még kövérebb).
Mert a magyarok nem tolerálják egymás honfitársait.
meleg/leszbikus , túlsúlyos , kék hajú , csizmás , balett cipős és még sorolhatnám.
Alapvető probléma Magyarországon hogy az emberek nem képesek sokan tolerálni a másik embert.Nincs összetartás , nagy a szűklátókörűség.A konzervatívság megfullasztja ezt a kis országot.És erről nem csak az ország vezetői tehetnek hanem mi magunk is.
Szerintem azért ez nem teljesen így van. Nagyon ritka eset, hogy felnőtt ember az utcán face to face "kicikiz" valakit. Az elképzelhető, hogy otthon a tv előtt, vagy szűk társaságba leb@ziz, vagy ledagattozz. Viszont a szellemi vagy testi fogyatékossággal az emberek többsége együtt érző, segítőkész.
Mindig akadnak incidensek és gondolom a felsoroltakat mélyen érinti, de hogy az emberek többsége, azért túlzás.
Utolsó akkor te nem Magyarországon élsz.Az emberek többsége szűk látókörű , maradi és soha nem a saját dolgával foglalkozik.
Azt nézni hogy a másiknak milyen a kocsija , milyen a telefonja milyen a ruhája , fogyatékos-e , leszbikus-e.Na meg egymás pénztárcájába akarnak nézegetni állandóan.
Foglalkozzanak a saját dolgukkal.Mi köze van ahhoz hogy a pisti tolószékben gurul vagy a Marcsi dagadt , a Juli meg a lányokat szereti.
Mi közük hozzá?Semmi.
Köszönöm szépen a válaszokat.
És elnézést a 'többség' kifejezés miatt.
Mert kompenzálni akarják, hogy úgy érzik ők ebben vagy abban hiányt szenvednek. Kisebbrendűségi komplexusból fakad legtöbbször, illetve abból, hogy a nevelés során megmondták nekik, hogy ez vagy az normális, a többi nem normális.
Érdekesnek találom, hogy beleolvastam itt a válaszokba, és több olyan mondat is van, ami nagyjából úgy szól, hogy hülye az aki lehülyéz másokat. Kicsit paradox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!