Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az emberek többsége - főleg a férfiak, de a nők is - sokszor csak azért csinálja az anális szexet, hogy kipróbálja, elmondhassa, hogy "én már ezt is csináltam"?
Okés, értem az utóbbi két választ, de a kérdésem még mindig az, hogy MIÉRT?
Tehát konkrétan, ha a nők azt mondanák, hogy ők egész életükben kívánták azt, hogy análisan behatoljanak nekik, a férfiak pedig azt, hogy betehessék a péniszüket egy nő végbélnyilásába, akkor megérteném, de ez itt nem egyszerű szexuális vágy, a jelek szerint, hanem kíváncsiság. :)
Nem tudom ennél érthetőbben megfogalmazni. :)
"Miért, mi baj van azzal h kíváncsiságból kipróbálsz dolgokat és rájössz h iszonyat jó? :)"
De arra, hogy jó, semmi garancia nincsen, amíg ki nem próbálod. :)
16:51
"Kíváncsi vagy,kipróbálod,eldöntöd,hogy jó vagy nem és aszerint űzöd vagy nem. Ehhez senkinek semmi köze nincsen, nem híresztelni való dolog,de egy anonim oldal keretei közé szerintem belefér,hogy azt mondhassam,hogy én igenis űzöm,nő létemre és a miértje nagyon egyszerű,kipróbáltam és élvezetet okozott,ezért úgy döntöttem,hogy művelni fogom továbbra is."
No és írtam én bármi rosszat is az anális szexről? :D Vagy arról, aki csinálja?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!