Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az emberek többsége - főleg a férfiak, de a nők is - sokszor csak azért csinálja az anális szexet, hogy kipróbálja, elmondhassa, hogy "én már ezt is csináltam"?

Figyelt kérdés
De valójában nem is igazából kívánja, csak kíváncsiság az, amit érez.
2010. nov. 11. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Akik hangoztatják, azok elismerést várnak érte, így akarják bizonyítani, hogy ők mekkora macsók, milyen király arcok. Aki csak ezért próbálta ki, az ostoba.

Én egy utolsó mocskos perverz alak vagyok, és nagyon sok más, itt nem emlegetett dolog mellett ez is nagyon érdekelt egész kiskorom óta. Kipróbáltam, eldöntöttem, hogy nekem tetszik-e vagy sem, és azóta eszerint cselekszem.

A kíváncsiság meg természetesen egészséges dolog, a prűdség viszont (szerintem) nem az.

Csak azért csinálni valamit, hogy mások szemében formálgassuk azt a hamis énképet, amit szeretnénk, hogy rólunk alkossanak, az botor, esendő dolog, ugyanakkor mindannyiunk hibája és teljesen természetes.

2010. nov. 11. 19:41
 12/13 anonim válasza:
61%
sztem naon gusztustalan és egyszerűen sz.r
2010. nov. 13. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen kipróbálnám akár kíváncsiságból akár nem de ha valamit nem próbáltunk addig nehéz róla véleményt mondani.Lehet, hogy még tetszene is a dolog, hiszen nem vagyunk egyformák!
2010. nov. 13. 10:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!