Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenne-e az emberek többsége olyan kapcsolatba, ahol a másik félnek gyerekei is vannak?
természetesen úgy értem ha már belemegy akkor normálisan is viselkedik a gyerekekkel.
Kérem a válszolókat válaszukban megadni, hogy nö vagy férfi nemüek.
Én biztos nem jönnék össze olyan pasival akinek gyereke van, de olyannal se aki már vmikor elvált.
ui.: nő
Részemről attól is függ,mennyi gyermekről van szó,mert azért később szeretnék én is gyereket és mint tudjuk a mai világban már nem szerencsés több gyermeket vállalni,ha nincs meg a megfelelő anyagi háttér!Én személy szerint képes lennék a párom gyermekeit is ugyanúgy szeretni,mintha a sajátom lennének!:)
Üdv:Bubbla (nő)
nő vagyok.ha sors egy olyan férfit sodorna mellém akinek gyermeke van,minden további nélkül elfogadnám!!
ha szeretem,akkor úgy ahogy van,szőröstül bőröstül!
és ez alól a gyerek sem kivétel!
engem abszolúte nem zavarna.
ha kell a férfi,kelljen mindene.
végtére is az a gyerek nem kérte hogy megszülessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!