Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki 6 év után belemenne egy hónapi nyitott kapcsolatba?
Osztom a második kiró véleményét..Ha szerettünk valakit,az illető minden téren tökéletesen akkor eszembe sem jut,hogy milyen lehet másokkal...Egyébként nagyon valószínű,hogy a párodnak nem fog jól esni,hiszen arra kéred,hogy engedje meg 1 hónapig más férfiak ágyát is megismerd...Ez már megcsalás..Én soha nem kérnék ilyet a páromtól,mert boldog vagyok vele,meg ismerem,és tudom,hogy azt mondaná,hogy ha így érzek akkor menjek nyugodtan,de többet ne is jöjjek vissza..
Fordított helyzetben én is végleg szakítanék a párommal ha ilyet kérne..
Neked nem nyitott kapcsolat kell, hanem, hogy bepótold a kimaradt dolgokat. Az ilyen 18-éves első szerelmek előbb-utóbb úgyis gallyra mennek(kivétel biztos van, de én nem hiszek benne). Egyébként ha minden rendben lenne nem gondolkoznál ezen. Ha tőlem kérnéd ezt, akkor ez lenne az utolsó beszélgetésünk, 6 év ide vagy oda.
30/f
+ Vagy nem álszenten, de megkeseredve... persze ez sem szükségszerű, csak egy lehetőség.
Azt hiszem, eldöntheted, mit akarsz csinálni, de az őszinteség szerintem a jó kapcsolat alapja.
Mivel már jó sok idő eltelt, esetleg visszaírhatnád ide a tapasztalataidat, hogy mások is okuljanak.
Sziasztok!
Igen, eltelt több, mint egy év, és utólag is köszönöm mindenkinek a válaszokat! Kicsit ki voltam bukva tavaly, szerintem ezért nem reagáltam a kommentekre, amúgy nem szoktam ilyen bunkó lenni. :)
A kapcsolatunk azóta... Hol jobb, hol rosszabb, de még együtt vagyunk. Próbáltam lehiggadni, mással elterelni a figyelmemet, a gondolataimat, szerencsére most fogok államvizsgázni, így nem is kattogott ilyesmiken az agyam az elmúlt időben.
A történethez az is hozzátartozott, hogy tavaly feltűnt egy "régi nagy szerelem" az életemben, ő is kicsit megingatott, gondolom az ő hatása volt, hogy ott akartam hagyni (legalább egy kis időre) a páromat, míg le nem tisztul bennem, hogy mit is akarok, mire is vágyom. A párommal azóta sokat beszélgettünk, kiderült, hogy ő is hasonlóan érez, az ő életében is feltűnt a volt barátnő, szóval mindketten hasonló helyzetben voltunk. De nem lépett félre egyikünk sem...
Az egyik hozzászólónak igaza volt abban, hogy az élet nem arról szól, hogy mindent megkapjunk. Teljesen jogos, és én sem "mindent" akartam, csak boldog lenni. Most úgy érzem, hogy az a biztonság, az a stabil kapcsolat, amit a párom tud nyújtani fontosabb, mint hogy "tombolhassak", így azt hiszem, együtt maradunk.
Ha még olvassa valaki, akkor a történet most kb. így áll. Köszi a válaszokat mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!