Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki 6 év után belemenne egy hónapi nyitott kapcsolatba?
Figyelt kérdés
18 évesen jöttem össze a párommal, ő volt minden téren az első. Tervezzük az esküvőt, és ne értsétek félre, nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy valami kimaradt az életemből. Soha nem volt más párkapcsolatom, soha nem voltam ÚGY senki mással, viszonyítási alapom sincs. Boldognak kellene éreznem magam, hiszen megvan mindenem, de mégis, vágyom arra, hogy kitombolhassam magam, mielőtt "örök hűséget" fogadnék. Nem tudom, hogy később megbánnám-e. Szerintetek szakítana velem, ha arra kérném, hogy egy hónapra költözzünk külön, és élhessem kicsit a saját életemet, kipróbálhassam magam másban, mással is? Nyugodtam mondjatok rám bármit, de nem könnyű ez a helyzet. Honnan lehetnék biztos abban, hogy jó úton halad az életem?2010. máj. 25. 11:55
11/11 anonim válasza:
Szia!
Most olvastam először a kérdésedet és a válaszokat. Most, hogy újabb év telt el, engem is érdekelne, hogy hogyan alakult az életed azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!