Titeket nem ijeszt meg a terhesség, a szülés? Én nagyon viszolygok minden velejárójától
25 vagyok, de nem akarok, mert olyan furcsa érzést kelt az a gondolat, hogy fejlődik bennem valami..
Félek azért hogy késöbb is így lesz..
Én a fájdalomtól félek, meg attól, hogy a kórházban majd úgy fognak kezelni, mint egy darab húst és magastól tojnak majd rám. Magától a terhességtől nem, csak legfeljebb a betegségektől, nehogy nekem vagy a majdani gyerekemnek baja legyen.
24/l
Én fiú vagyok 26,de ú hát,ha lány lennék sosem szülnék. :DFjdalom meg testi változások stb.
Egyébként sem szeretem a gyerekeket,de szerencsére a párom sem :D nekem nem is kell kölök, nem azért, mert nem lehet, hanem mert rühellem őket, idegesít a nyekergésük, a hülye ordibálásuk, minden ami velük kapcsolatos. soha nem bírtam őket. soha nem láttam egy kölköt sem aranyosnak.
ma 00:46
Dettó
Egy véleményen vagyok veled.
Engem az ijeszt meg, hogy nem találok olyat akivel ennyire komolyan gondolnám, hogy ilyet bevállaljak...
21/N
Én is így vagyok vele.
A fájdalomtól, és attól félek, hogy valami bajjal születne... Unokatestvéremnek fogyatékos fia született (bár ott állítólag az orvosok hibáztak el valamit, szülés közben...) de azóta főleg bennem van a félsz. Ő öngyilkos lett azért, mert nem tudta elviselni, hogy örökké fogyatékos lesz a fia. Én sem tudnám elviselni. Inkább nem is vállalok gyereket. Plusz sajnos be kell vallanom, de világ életemben idegesítettek a kisgyerekek, türelmem nem lenne, idegzetem sem. Ez van, nem születhet mindenki anyának.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!