Szülés után szinte rögtön teherbe esni, az hogy lehetséges?
Mármint a gyermekágyi időszak alatt?
(Tudom, nem vagyunk egyformák, nekem pl 5 hónapig nem is ment konkrétan a szex,) de ha valaki nem várja ki a 6 hetet, és közösül, sok olyan eset van, hogy rögtön terhes is lesz?
Ha van peteérés, akkor teherbe lehet esni.
Hogy szülés után kinek, mikor áll vissza ez, az viszont változó.
Nekem szülés után 6 hétre már megjött és onnantól rendszeres is lett.
Én kivártam a 6 hetet, és utána is védekeztünk, de igazából ez alapon lehet hamar újra teherbe is eshettem volna...
Amúgy gyakorinak nem mondanám, hogy gyermekágyi időszak alatt újra teherbe esik valaki.
Szerintem sem gyakori de simán lehet testielg is.
èrzelmileg én meg alig bírtam ki a 6 hetet. èn nagyon akartam a férjemet már, habár nem modnom hogy egyböl ugyan olyan volt, de mivel nagyon figyeltünk egymásra, elöször fájt majd élveztem, és kb 3-4 alkalom után már mint régen...
Inkább érzelmileg kellett össze szednem magamat, a gyerek szeretet és férj szeretetet különválasztani, ami nehéz volt. De testileg már nagyon vártam.
Az 5 hónapot fizikailag értettem, mert minden más volt, csak behatolás nem, kb mintha a második szüzességemet éltem volna, úgy fájt.
Csak ismertem valakit, 10 hónap volt közte és a testvére között, ráadásul egy évben is születtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!