Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után szinte rögtön...

Szülés után szinte rögtön teherbe esni, az hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Mármint a gyermekágyi időszak alatt?

(Tudom, nem vagyunk egyformák, nekem pl 5 hónapig nem is ment konkrétan a szex,) de ha valaki nem várja ki a 6 hetet, és közösül, sok olyan eset van, hogy rögtön terhes is lesz?

2012. jún. 8. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha van peteérés, akkor teherbe lehet esni.

Hogy szülés után kinek, mikor áll vissza ez, az viszont változó.

Nekem szülés után 6 hétre már megjött és onnantól rendszeres is lett.

Én kivártam a 6 hetet, és utána is védekeztünk, de igazából ez alapon lehet hamar újra teherbe is eshettem volna...

Amúgy gyakorinak nem mondanám, hogy gyermekágyi időszak alatt újra teherbe esik valaki.

2012. jún. 8. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gyakori de simán lehet testielg is.

èrzelmileg én meg alig bírtam ki a 6 hetet. èn nagyon akartam a férjemet már, habár nem modnom hogy egyböl ugyan olyan volt, de mivel nagyon figyeltünk egymásra, elöször fájt majd élveztem, és kb 3-4 alkalom után már mint régen...

Inkább érzelmileg kellett össze szednem magamat, a gyerek szeretet és férj szeretetet különválasztani, ami nehéz volt. De testileg már nagyon vártam.

2012. jún. 8. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Az 5 hónapot fizikailag értettem, mert minden más volt, csak behatolás nem, kb mintha a második szüzességemet éltem volna, úgy fájt.

Csak ismertem valakit, 10 hónap volt közte és a testvére között, ráadásul egy évben is születtek...

2012. jún. 8. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Valszeg elsőre összejött, ha ugye van petesejt, meg hímivarsejt, meg találkoznak is, akkor összejön... nem gyakori, de nem is világcsoda ritkaság...
2012. jún. 8. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem két unokanővérem is így járt,mind a kettőnek egy évben születtek a gyerekei és 10 hónap van köztük.
2012. jún. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!