Szülés után,1 éven belül esett valaki teherbe?
Azt mondják nem ajánlott 1 évig teherbe esni, de gondolom vannak akiknek ez becsúszott, vagy nem érdekelt.Írnátok, hogy ezt, hogy éltétek, meg?Lett a babónak baja?
Fél éve szültem és terhes jeleim vannak, nem várt egyáltalán, de ha még is terhes vagyok, akkor 1000%, hogy meg tartom.
Köszi
8 hós volt a lányom amikor megfogant a fiam, 17 hónap lett köztük. Problémamentes várandósságból, makkegészségesen született a kis hercegem :-)
Becsúszott baba, a férjem nem akarta megtartani, sajnos ebből komoly párkapcsolati gondjaink kerekedtek, ezért lelkileg nehéz volt a várandósság és az első időszak. Mostmár 16 hós a kicsi és úgy tűnik, sikerült megmenteni a házasságunkat. De nagyon sajnálom, hogy az önfeledt boldog babavárást és kicsibabázást nem élhettem meg a másodikkal... Nehéz volt, és sokszor fájdalmas. Mindegy, mindezek tudatában is ugyanígy megtartanám, akkor is, ha úgy alakult volna hogy elválunk!
Az én gyerekeim között 20 hónap lesz:) 11 hónapos volt a fiam, mikor rájöttünk, terhes vagyok.Most járok a felénél, és nem könnyű. Maga a terhesség panaszmentes, de mivel a fiam már jár, aktív, estére nagyon lestrapálódok. Sokkal nehezebben bírom, mint vele, nem tudom, mi lesz a végén.
Nem hiszem, hogy az egy év szünetet a baba miatt mondják, a terhesség az anyuka szervezetét terheli meg.
Hát ez az, hogy az anya szervezetét teszi tacsra...Ami elvileg ki hat a babára is..Nem kap annyi vitamint és hasonlók.Vagy talán a mai vitaminok ebben is segítenek?
Én terhesség alatt elevitet szedtem, és mindenem (haj, fogak) megmaradt.Attól félek, hogy a 2. gyerek mindent ki vesz belőlem.
Arról nem is beszélve, hogy lehet még ott lent nincs is az ember teljesen rendben, és, hogy lehetnek nagyobb bajok is...(ciszta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!