Szülés után,1 éven belül esett valaki teherbe?
Azt mondják nem ajánlott 1 évig teherbe esni, de gondolom vannak akiknek ez becsúszott, vagy nem érdekelt.Írnátok, hogy ezt, hogy éltétek, meg?Lett a babónak baja?
Fél éve szültem és terhes jeleim vannak, nem várt egyáltalán, de ha még is terhes vagyok, akkor 1000%, hogy meg tartom.
Köszi
Császár után mondtak nekem 6 hónapot.
9 hónappal később estem teherbe ujra.Akkor is császároztak és semmi gond nem volt vele.
De jó, én is akartam ilyesmi kérdést feltenni, csak úgy, hogy akinek 1-1,5 év van a picik között, milyen volt a szülés utáni időszak a kettővel.. :-)
Én is a pici 5-6 hónapos korában tudtam meg, hogy a kistesó igen-igen igyekszik... most vagyok 14 hetes, nem érzem, hogy jobban megviselné a szervezetemet, mint az első, sőt, sokkal erősebb szerintem, mint a fiamnál (ő a 3. terhességből, hormonszedéssel, táppénzzel jött össze, most megterhelés, gyerekemelgetés, szinte semmi hormon és már túl is vagyunk a kritikus szakaszunkon...)
Nagyon megijedtem, meg még most is félek, hogy mi lesz a két picivel, viszont szerintem jobban jártam, hogy akkor lettem túl az első harmadon (amikor mindig nagyon fáradt vagyok), amikor még nem mászott vagy járt a tesója, és nem kellett utána rohangászni folyamatosan.
Az én dokim egyébként egyáltalán nem tojt be a dologtól, azt mondta, akárhogy is szülhetek (pedig az első császár volt). Az egyik ismerősömnek viszont tényleg ajánlotta az orvosa az egy évet, hát embere válogatja...
Szorítok neked, bármi legyen! Megírod majd?
17 hónap van a kettő kisfiunk között és nem volt gond a terhességgel sem, a szüléssel, semmivel :)
miért neked mennyi idős a kicsi kedves kérdező?
Persze megírom, hogy hogyan alakul a dolog! :) Ez tényleg nem utolsó szempont, hogy nem kell a pici után rohangálni..Nekem júl 12én lesz 6hónapos a lányom.És már most elég mozgékony és unatkozós fajta! :P Nem igazán bír ki egy helyben 15 percnél tovább, állandóan foglalkozni, kell vele, mert különben áll a bál! :)
Nekem a terhességem is rémes volt, végig hánytam a 9 hónapot, de megérte.
Remélem ha terhes leszek most fiú lesz!!!!
Köszi a válaszokat
Hát úgy néz ki, hogy nem.De lehet korán csináltam tesztet, mert türelmetlen vagyok! :) De ha 15-ig nem jön meg, akkor veszek még 1et.
Köszi az érdeklődést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!