Mennyi idő után lehet teherbe esni szülés után, és van aki rábetegedett?
Nagyon sajnálom, ami Veled történt! Ami mostani esetet illeti, hát lehet, hogy elmegy a baba, mert még elég korai terhesség, és ilyenkor viszonylag sokszor előfordul, hogy nem marad meg. Un. kémiai terhességnek nevezik. Mint az első is írta, sokan azt sem tudják, hogy terhesek voltak, mert nem csináltak tesztet, és időben, vagy 1-2 nap késéssel megjön.
Viszont olyan is, aki a terhesség elején még "menstruál", és mégis megmarad a baba. Bár ha rendes piros vér jön, akkor az nem jó jel. Szóval egyenlőre még nem lehet pontosan tudni, hogy melyik verzió az igaz, mindenesetre majd menj el dokihoz.
Előszöris részvétem a kislányod miatt.
Igen, ahogy az első is írta, sajnos sokszor előfordul, hogy alig tudja meg, hogy terhes, már spontán el is vetél.
Évekkel ezelőtt nekem is volt egy ilyen.
Akkor azt mondta a doki egy UH után, hogy nincs mit tenni, de egyébként teljesen ki is ürült minden magától....
Azért szerintem menj el dokihoz, nem minden esetben ez a vége. Hátha nálad nem így lesz.
Sajnálom. :(
Szorítok, hogy mielőbb összejöjjön a babátok.
Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!