Baranka kérdése:
Most ezt én gondolom rosszul? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kezdem az elején. Barátnőm akivel már 12 éve ismerjük egymást megkért, hogy nálunk aludhasson a lányával, mert a gyereket kell vinni orvoshoz. Nem értettem, hogy miért szombat este kellett ehez eljönni mikor hétfőn kell vinni a gyereket orvoshoz. Nem is ez a lényeg. De a hűtönkből csak úgy .aszán lazán megeteti a gyereket meg magát. A sütiből amit sütöttem utólag kérdezi meg, hogy megkóstolhatja-e. Nekem nem is ezekkel a dolgokkal van bajom, ha én hívom meg hozzám őket(mert ugye akkor egyértelmű, hogy etetem, itatom a vendégem) de a barátnőm könyörgött, hogy jöhessenek ide aludni. Maga után nem mosogatót el, egyszer sem kérdezte meg barátnőm segíthet-e valamikben. Most én látom furcsán a dolgokat? Vagy ez normális dolog, hogy így viselkedik valaki ha elmegy vendégségben? Mert szerintem nagyon nem az!!!2012. jún. 10. 20:57
11/12 anonim válasza:
12 évnyi barátság esetében ezt szerintem én simán megkérdezném a barátnőmtől.
12/12 anonim válasza:
Miért nem mondod el mindezt a barátnődnek? Könnyebb lenne, és ő is venné a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!