Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A skinheadek miért bántanak...

A skinheadek miért bántanak magyar embereket is?

Figyelt kérdés
Sose féltem tőlük, sőt tiszteltem bennük azt,hogy ennyire határozottan fellépnek a cigányok ellen. De akkor engem miért köpködtek le a metrón? mert nem volt rajtam az árpád sávos kitűzőm?
2009. júl. 3. 13:15
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
54%
Azért verünk meg ok nélkül is embereket ,mert amikor a 300-dik ember néz végig rajtad h hova tartozol akkor kicsit ideges vagy,hogy ez már megint mi f.szt néz és elkapod és kicsit meg taposod abba még senki nem halt bele nem kell félni.
2010. dec. 5. 21:39
 22/29 anonim ***** válasza:

sok előttem szólónak igaza van

csak nem hallotam azt a kérdést hogy mért vernek meg cigányok ok nélkül bárkit sajnos nagyon sokat tudok borsodba lakok több ismerősöm sajókazán

itt a punkok és a ,,skinheadek,, jóban vannak és nem egymást verik ok nélkül vagy magyarokat

sajnos vannak olyan divatskinheadek akik valóban rasszisták nácik ... és csak divatból hordják az árpádsávos kitűzőt stb

nézz utána mit jelent a skinhead igazából és utána mond meg hány igazi skinheadet ismersz

mert én egyet se

és hány olíat ismerek akik skinheadnek mondják magukat? sokat

és sok barátom van aki az

nézz utána kik a hungaristák és mond meg hányat ismersz

és ha megkérdezik mi vagyok azt mondom hogy hungarista vagyok

egyből jön a válasz hogy akkor én utálom a cigányokat

középsuliba van egy cigány osztálytársam meg egy skinhead is

mindkettővel jóban vagyok és ők is egymással

akkor én most rasszista vagyok?

vagy hungarista vagyok?

mond meg mi vagyok

én magyar ember vagyok nekem nem kell hozzá kopasz fej meg acélbetétes bakancs hogy tudjam mi vagyok nem kell cigányokat verni h tudjam mi vagyok

és csak azért is mondom hogy szebb jövőt

mindenki akar valahova tartozni ha kérdezik mi vagy mit mondasz?

rasszista vagyok mert a székelyhimnusz ébreszt reggel ?vagy mert a sok sz**r külföldi zene helyett igazi magyar zenét hallgatok

vagy mert nem arra szavazok akibe már csalódtam??

Adjon az Isten Sebb Jövőt!

2010. dec. 9. 15:58
 23/29 anonim ***** válasza:
szebb akart lenni:D
2010. dec. 9. 16:01
 24/29 anonim válasza:
100%

A sinheadek alapvetően szerintem nagyon okosak, sokkal többet tudnak mindenről mint az átlag ember.

Viszont azt hozzá kell tenni, hogy van egy pár aki már nagyon elfajult, nagyon agresszív és ezek már szinte olyanok mint a cigányok, főleg ha isznak akkor még agresszívebbek.

Meg persze van egy csomó ember aki csak úgy öltözködik mert tartozni akar valahova és sík hülye és agresszív.

Meg aztán még az is lehet, hogy egy emós 40kg-os homifiú vagy akit én is leköpködnék részegen.

Ha nem akkor ne vedd magadra és akkor az előzők közül valamelyik.

2011. okt. 26. 16:50
 25/29 Joseph Cross válasza:
A Rasszizmus És a Hungarista És A Skinhead Is Más Csak A Mostani 2012-Es Skinheadak Már Nem Is Tudják Hogy Mik Igazán .... Egyébként az igazi skinheadak a munkás osztály beliek akik anarchisták . Én 14 Éves Wagyok De Tisztába vagyok ezzekel a dolgokal és egyébként a magyar embert azért bántják mert bevannak piálvaa és olyankor mindegy hogy ki milyen származású és ha már itt tartunk akkor ez milyen kérdés már hogy a skinhedek miért bántannak magyar embert is szerintem egyik embert sem kénee ..csak a cigányokat lehet wagy miii ??? Melleleg Én nem vagyok romA
2012. jún. 9. 11:16
 26/29 Joseph Cross válasza:

Ezt Egyébként Csak Úgy

Mert Ez Szerintem Nagyon Is Igaz

Ha Hungarista Vagy Akkor fel a magyar kitűzőt nővesz

hajat le a bakancsot és kész

2012. jún. 9. 11:21
 27/29 anonim válasza:
szeretem mikor azért jártatják le a skineket meg a hungaristákat mert mit csinálnak a fővárosiak... most nem azért hogy összetűzésbe kerüljek bárkivel, de jobb ha tudjátok hogy a pestiek nagy része vagy igénytelen vagy csak divat... néha nézzetek körül vidéken is...
2012. jún. 22. 16:03
 28/29 anonim válasza:
Rengeteg a divatskinhead.
2012. okt. 1. 21:36
 29/29 anonim válasza:

Itt erdélyben , veszélyes dolog hungaristának lenni , már volt olyan hogy hallották hogy magyarul beszélek a telón és eyért belém kötöttek , vagy a nagy magyarországos póló miatt

szintén kötözködnek , volt hogy már az életemért szaladtam az oláhoktól , de eyeket persze mind megbosszultam kőkeményen , ha akár egy magyart is le bozgoroznak (romanok mondják a magyarokra , székelyekre jelentése kb. az hogy hazátlan ) akkor en vannak ellenállunk , mivel ált. túlerőben vannak mindig mindent beleadunk egy eyg balhéba , és mielőtt bárki is azt gondolná hogy egy bunkó 1es tanuló lehetek az tudja meg hogy ösztöndijas vagyok , egyszerre stréber (ahogy ti mondtjátok) és egyszerre utcagyerek aki verekedik és káromkodik , bocs az off ért csak gondoltam kiirom hogy itt ahol a magyar a kisebbség tudjátok h. milyen a helyzet.

2012. dec. 3. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!