A skinheadek miért bántanak magyar embereket is?
sok előttem szólónak igaza van
csak nem hallotam azt a kérdést hogy mért vernek meg cigányok ok nélkül bárkit sajnos nagyon sokat tudok borsodba lakok több ismerősöm sajókazán
itt a punkok és a ,,skinheadek,, jóban vannak és nem egymást verik ok nélkül vagy magyarokat
sajnos vannak olyan divatskinheadek akik valóban rasszisták nácik ... és csak divatból hordják az árpádsávos kitűzőt stb
nézz utána mit jelent a skinhead igazából és utána mond meg hány igazi skinheadet ismersz
mert én egyet se
és hány olíat ismerek akik skinheadnek mondják magukat? sokat
és sok barátom van aki az
nézz utána kik a hungaristák és mond meg hányat ismersz
és ha megkérdezik mi vagyok azt mondom hogy hungarista vagyok
egyből jön a válasz hogy akkor én utálom a cigányokat
középsuliba van egy cigány osztálytársam meg egy skinhead is
mindkettővel jóban vagyok és ők is egymással
akkor én most rasszista vagyok?
vagy hungarista vagyok?
mond meg mi vagyok
én magyar ember vagyok nekem nem kell hozzá kopasz fej meg acélbetétes bakancs hogy tudjam mi vagyok nem kell cigányokat verni h tudjam mi vagyok
és csak azért is mondom hogy szebb jövőt
mindenki akar valahova tartozni ha kérdezik mi vagy mit mondasz?
rasszista vagyok mert a székelyhimnusz ébreszt reggel ?vagy mert a sok sz**r külföldi zene helyett igazi magyar zenét hallgatok
vagy mert nem arra szavazok akibe már csalódtam??
Adjon az Isten Sebb Jövőt!
A sinheadek alapvetően szerintem nagyon okosak, sokkal többet tudnak mindenről mint az átlag ember.
Viszont azt hozzá kell tenni, hogy van egy pár aki már nagyon elfajult, nagyon agresszív és ezek már szinte olyanok mint a cigányok, főleg ha isznak akkor még agresszívebbek.
Meg persze van egy csomó ember aki csak úgy öltözködik mert tartozni akar valahova és sík hülye és agresszív.
Meg aztán még az is lehet, hogy egy emós 40kg-os homifiú vagy akit én is leköpködnék részegen.
Ha nem akkor ne vedd magadra és akkor az előzők közül valamelyik.
Ezt Egyébként Csak Úgy
Mert Ez Szerintem Nagyon Is Igaz
Ha Hungarista Vagy Akkor fel a magyar kitűzőt nővesz
hajat le a bakancsot és kész
Itt erdélyben , veszélyes dolog hungaristának lenni , már volt olyan hogy hallották hogy magyarul beszélek a telón és eyért belém kötöttek , vagy a nagy magyarországos póló miatt
szintén kötözködnek , volt hogy már az életemért szaladtam az oláhoktól , de eyeket persze mind megbosszultam kőkeményen , ha akár egy magyart is le bozgoroznak (romanok mondják a magyarokra , székelyekre jelentése kb. az hogy hazátlan ) akkor en vannak ellenállunk , mivel ált. túlerőben vannak mindig mindent beleadunk egy eyg balhéba , és mielőtt bárki is azt gondolná hogy egy bunkó 1es tanuló lehetek az tudja meg hogy ösztöndijas vagyok , egyszerre stréber (ahogy ti mondtjátok) és egyszerre utcagyerek aki verekedik és káromkodik , bocs az off ért csak gondoltam kiirom hogy itt ahol a magyar a kisebbség tudjátok h. milyen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!