A skinheadek miért bántanak magyar embereket is?
A skinheadekről egy kis olvasnivaló:
Rosszabbak mint a cigányok!Engem 1 szál cigiért csaptak meg egyszer.
így szavazzatok a Jobbikra, meg éltessétek a Magyar Gárdát, és hangoztassátok a "Szebb jövőt".
ezt írtam le régebben.
nem ezen az áron kell tenni valamit a cigánybűnözés ellen.
ezek a hungaristák, skinheadek egy szinten vannak a lehúzós cigányokkal.
Fogalmam sincs, szerintem nem tudják már mit kezdjenek magukkal mert látják hogy bármit tesznek semmit nem érnek el vele.
Vannak skinhead, hungarista barátaim is, hétvégenként már csak azért járok ki velük hogy ne verjenek agyon mindenkit a városban. Komolyan mondom, egy magyar srác rájuk nézett és emiatt meg akarták verni. Nem értem őket, én lány vagyok, közéjük állok és ilyenkor sikerül mindig leállítanom őket. De egyébként már a p*csába otthagynám őket. Idióták mind, nem nézik hogy magyar, roma, 10 éves vagy 50, ütik aki nem tetszik nekik és kész.
mert a hungaristák nagy többségének halvány fingja nincs az eszmről, meg az ideológiáról csak "megyek, ütöm akit látok, az a menő"...persze van kivétel, nekem is vannak hungarista ismerőseim akik normálisak és értelmesek, olvasottak, de a 90% sajnos olyan, amilyet leírtál, kedves kérdező.....kopasz hippik, és az nagyon gáz h a 3. birodalomban pont őket zárták volna legelőször koncentrációs táborba az antiszociális viselkedésük miatt....és így kicsit vicces h pont azt éltetik! :)
mondom, van kivétel! azoknak tisztelet! de a többség ássa el magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!