Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki/baj lenne, ha így mennék...

Ciki/baj lenne, ha így mennék érettségizni?

Figyelt kérdés

Meghúztam a bokám, szalag/Achilles... van, hogy rohadtul fáj, ha megyek az utcán, illetve utána. 2 napja még örültem hogy a lépcsőn fel tudok menni itthon. Doki azt mondta, pihentessem, meg borogassam, + krém.

Ciki lenne, ha érettségire lapos cipőben mennék el? Emelt szóbeli. Saru vagy balerina. Szerintetek?

2012. jún. 9. 12:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mankót is vinnék, hátha megszánnak.
2012. jún. 9. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:

A normális , minőségű magassarkú cipők nem egészségtelenek és nem fáj az ember lába benne.Nem az olcsó kínai sz@rokat kell alapul venni.Azok olyanok is , olcsó húsnak híg a leve.

Nekem egy kínai lapos cipőben fáj a lábam egy minőségi magassarkúban viszont nem.

Nézzük meg a híres nőket.A fél életüket magassarkúban töltik mégsem vágják le a lábukat emiatt.

2012. jún. 9. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 20 ezres magassarkúban is ugyanúgy fáj a lábam 3 óra után, mint az 5000 Ft-osban. Az is gáz, ha egy cipőnek túl vékony a talpa és nincs se zselé vagy szivacs a talpában (akár laposnál is).
2012. jún. 9. 14:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 9. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Képzeld én anno biosz emelt szóbelire mentem másik városba, szép nyári nap volt, a szóbeli helyétől kb 100 m-re viszont elkapott a vihar, sehol nem volt egy beálló így sprinteltem az iskoláig, szarrááztam, merő víz volt mindenem. Mire bekerültem kicsit megszáradtam, de így is szó szerint viharvert voltam. Ráadásul frissen volt színezve a hajam, az is kicsit engedett, szóval a matróz blúzon volt pár narancsos pötty is.
2012. jún. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!