Ciki/baj lenne, ha így mennék érettségizni?
Meghúztam a bokám, szalag/Achilles... van, hogy rohadtul fáj, ha megyek az utcán, illetve utána. 2 napja még örültem hogy a lépcsőn fel tudok menni itthon. Doki azt mondta, pihentessem, meg borogassam, + krém.
Ciki lenne, ha érettségire lapos cipőben mennék el? Emelt szóbeli. Saru vagy balerina. Szerintetek?
Eszedbe ne jusson,oda csak és kizárólag min 15cm sarkú cipőben lehet menni!!! :) :)
Ne viccelj,miért lenne már ciki!!!
A magassarkú cipő a nőiesség az elegancia ,és a kecsesség szimbóluma.Viszont ha baj van a bokáddal akkor semmiképpen ne vedd fel mert csak rontana rajta.
Én mindig magassarkúban vagyok kivéve otthon meg amikor futni , edzeni megyek de ha tehetem akkor mindig magassarkút hordok.
Ha nem fáj a bokád, akkor sem kötelező magassarkúban menned. A lényeg, hogy a cipőd passzoljon az öltözékedhez, de ez jelenthet lapossarkút is.
Én pl. szinte sosem hordok magasat, mert két lépés után már elviselhetetlenül fáj a lábam, talpam. Nem is értem, miért kényszeríteném bele a lábam egy ilyen egészségtelen, fájdalmat okozó valamibe csak azért, mert egyesek szerint egy nő csak abban lehet csinos.
"A magassarkú cipő a nőiesség az elegancia ,és a kecsesség szimbóluma."
Egy nő lehet magassarkú nélkül is elegáns, nőies és szép. Ráadásul ha valaki állandóan azt hord, nem csak a lába szenvedi meg, hanem az egész teste.
Csak mellékesen, nekem van két bátyám, és mindkettő utálja a magassarkút egy lányon. (Ha csak pár centis, az még belefér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!