A leszbikus nők engedik hogy meglocsolják őket vagy netán ők maguk mennek locsolni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:24
1/5 anonim válasza:
A leszbikus nők is nők, nem férfiak. És nem biztos, hogy mind tartják ezt a pogány szokást.
2/5 anonim válasza:
Leszbikus nők nincsenek. Én nem vagyok hajlandó ezt elfogadni, hogy vannak.
3/5 anonim válasza:
Én engedtem, hogy meglocsoljanak, még kakaót meg cigarettát is adtam a fiúknak:D
4/5 anonim válasza:
Elvileg azért lenne ez a locsolósdi, hogy a lányok a következő évben se "hervadjanak el", legyenek szépek.
A leszbikusok gondolom pont azért leszbikusok, mert a női szépség jön be nekik, nem a férfiasság - ergo ők is szeretnének szépek lenni :)
Tehát szerintem simán :)
5/5 anonim válasza:
Én nagyon utálom és ha lehet elkerülöm a dolgot, de ezzel nagyon sok hetero barátnőm is így van. És nem járok locsolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!