Mit gondolsz azokról, akik külföldre mennek? Elítéled őket?
Mi eddig kitartottunk, de ez már sok. Csökkentették a GYED-em (ez nem alanyi jogon jár), a lányomat nem veszik fel bölcsődébe, a HR-es barátnőm felhívott hogy kezdjek el munkát keresni mert 07.01 után megszűnik a védettség és senkit nem fognak visszavenni a céghez. Az önkormányzatnál azt a tanácsot kaptam, hogy szüljek még egy gyereket....
Szóval megyünk, de nagyon örültem volna ha tudunk maradni :-(
Csak menjenek, hadd hulljon a férgese.
Remélem magyrul is elfelejtenek.
"Csak menjenek, hadd hulljon a férgese.
"Remélem magyrul is elfelejtenek.
Te nagyon bunkó vagy.A nép nem egy föld darabbal egyenlő!Én magyar vagyok Ausztráliában meg Kanadában is.Attól mert egy magyar nem Magyarországon él attól magyar.A szlovákiai magyarok is magyarok nem Szlovákok.
Első vagyok.
Tényleg menjetek. Magyarország sajnos halad lefelé a lehtőn, jobb nem lesz mostanában. Addig menjetek, míg tudtok. Sok sikert!
A "had hulljon a férgese" nálad azt jelenti gondolom hogy szeretnéd ha román orvosok kezelnének, utcaseprőből átképzett pincérek szolgálnának ki, és elnéptelenedne minden falu/város, mert mindenki elmenekül a kilátástalanságból akinek volt esze megtanulni 1 nyelvet?
Mi is külföldön élünk, és az összes családtag azt mondja hogy eszünkbe ne jusson vissza költözni, mert nem lesz jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!