Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azokról, akik...

Mit gondolsz azokról, akik külföldre mennek? Elítéled őket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 17:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem ítélem el, én is külföldre költöztem, nővérem is.
2012. máj. 24. 17:02
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem ítélem el, okosak, jól teszik, hogy olyan helyre mennek, ahol van munka és biztos a megélhetés. És emellett még szerencsések, hogy van pénzük kiutazni.
2012. máj. 24. 17:04
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem ítélem el, még csodálom is hogy van bátorsága egy ismeretlen országban életet kezdeni. Amúgy ha azért kérdezed, hogy itt hagyja a hazáját akkor annyi a véleményem, hogy azért mert magyar nem jelenti azt, hogy még nyomorban kell élnie. Mert lassan kezd az lenni, hogy aki gazdag nagyon gazdag aki szegény meg nagyon szegény és kezd eltűnni a közép réteg. Amint tehetem én is kimegyek.
2012. máj. 24. 17:06
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Megyek én is hamarosan a gyerekemmel. Itt se munka, se remény rá, egyre rosszabb minden.
2012. máj. 24. 17:10
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem.Nagyobb bátorság és több kalandvágy kell a maradáshoz mint az emigráláshoz.
2012. máj. 24. 17:18
 6/19 A kérdező kommentje:

Mi eddig kitartottunk, de ez már sok. Csökkentették a GYED-em (ez nem alanyi jogon jár), a lányomat nem veszik fel bölcsődébe, a HR-es barátnőm felhívott hogy kezdjek el munkát keresni mert 07.01 után megszűnik a védettség és senkit nem fognak visszavenni a céghez. Az önkormányzatnál azt a tanácsot kaptam, hogy szüljek még egy gyereket....

Szóval megyünk, de nagyon örültem volna ha tudunk maradni :-(

2012. máj. 24. 17:22
 7/19 anonim ***** válasza:
17%

Csak menjenek, hadd hulljon a férgese.

Remélem magyrul is elfelejtenek.

2012. máj. 24. 17:24
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

"Csak menjenek, hadd hulljon a férgese.

"Remélem magyrul is elfelejtenek.

Te nagyon bunkó vagy.A nép nem egy föld darabbal egyenlő!Én magyar vagyok Ausztráliában meg Kanadában is.Attól mert egy magyar nem Magyarországon él attól magyar.A szlovákiai magyarok is magyarok nem Szlovákok.

2012. máj. 24. 17:26
 9/19 anonim ***** válasza:
53%

Első vagyok.

Tényleg menjetek. Magyarország sajnos halad lefelé a lehtőn, jobb nem lesz mostanában. Addig menjetek, míg tudtok. Sok sikert!

2012. máj. 24. 17:30
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

A "had hulljon a férgese" nálad azt jelenti gondolom hogy szeretnéd ha román orvosok kezelnének, utcaseprőből átképzett pincérek szolgálnának ki, és elnéptelenedne minden falu/város, mert mindenki elmenekül a kilátástalanságból akinek volt esze megtanulni 1 nyelvet?

Mi is külföldön élünk, és az összes családtag azt mondja hogy eszünkbe ne jusson vissza költözni, mert nem lesz jobb a helyzet.

2012. máj. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!