Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon fontos! Nem tudom mit...

Nagyon fontos! Nem tudom mit csináljak. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány barátom (igen,tényleg csak barátom, én fiú vagyok)és mondott valamit egy 18 éves gyereknek aki ezt úgy értelmezte h. Járnak és a lány megmondta h. Nem úgy értette.Erre a gyerek elkezdi verni és azt mondja ha szól valakine vagy meglátja valakivel az utcán akkor megöli őt.(meg akivel látta)Mit csináljak?

(a gyerekből kinézem h. Képes lenne ölni...a lány így is tele van lila foltokkal...

2012. jún. 6. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha vannak sérülései, akkor irány a rendőrség! Esetleg meg lehet kockáztatni azt, hogy fölveszi a lány a telefonjára a hangokat, amikor épp vitatkozik vele ez az állat. (persze titokban)
2012. jún. 6. 20:50
 2/6 Mara Acoma ***** válasza:
Te semmi. A lány nagykorú,mond neki hogy tegyen feljelentést. Ha nekimész a srácnak, Te fogod meginni a levét...
2012. jún. 6. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Gondolom még nem 18. A lány szüleinek, vagy megbízható felnőttnek kellene szólni.Aztán ők a rendőrségnek.
2012. jún. 6. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:

14-14

Egyedül biztos nem megyek neki!

Én már rég szoltam volna valakinek de a lány fél és senkinek nem mer szólni

2012. jún. 7. 03:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólni kell! Ha valóban a barátod, akkor beszéld rá! A szüleivel a lánynak milyen a viszonya? Nem lehet nekik szólni? Akkor mondjátok el a te szüleidnek!Ez már olyan dolog, ahol mindenképpen lépni kell valamit. Az a hülye gyerek a megfélemlítésre játszik, bejött neki, a kislány fél.De ha tele van lila foltokkal, akkor az orvos ad róla látleletet, azzal lehet menni a rendőrségre.Beszéld rá, ne hagyja magát!
2012. jún. 7. 06:41
 6/6 A kérdező kommentje:
A szülei elváltak,az anyukájával él de lehet szólni neki.
2012. jún. 7. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!