Miért csinálja ezt a párom? Már nem vagyok fontos neki?
7 éve élünk kapcsolatban, a párom nagyon odafigyel magára, tehát nem kell noszogatni, hogy tiszta ruhát vegyen fürödjön stb.
Esténként szeret elszívni egy szál cigit, esetleg meginni egy sört (én nem dohányzom és nem szeretem a sör ízét), ezzel nincs is bajom addig, amíg a szexre nem terelődik a téma. Ilyenkor én megkérem, hogy mosson fogat, mire ő közli, hogy ahhoz nincs kedve, nekem miért nem jó így, mire én kifejtem, hogy utálom a fennemlített dolgok ízét/szagát, mire ő közli, hogy biztos nem is akarok szexelni és elutasítom őt.
Miért csinálja ezt?
Már próbáltam beszélni vele, szerinte én reagálom túl... tényleg így van?
Szerintem direkt élvezi, hogy szenvedtethet téged!
Te meg mondd meg neki, hogy ha nem mossa ki a száját, nincs punci, és punktum!
Csak belekényelmesedett a kapcsolatba
Hidd el szeret még , hiszen kíván téged , de már ahhoz régen vagytok együtt , hogy tegyen is többet érte.
Keress egy semleges időpontot , amikor elmondod neki ezeket úgy , hogy Ő fel is fogja és tesz is ellene :-)
A már nem vagy fontos neki kérdésből arra következtetnék, hogy régen fogat mosott, de most már nem. Ez esetben te meg egyél hagymát, vagy csak mondd meg neki, hogy oké, szex, de előtte megeszel egy hagymát, mert neked meg úgy jó... Vagy valami ilyesmi.
Ha sohasem mosott fogat így szex előtt, akkor ez van, ilyen embert választottál.
Ez a biztos csak nem akarod és elutasítod duma egyébként kész hiszti! Megmondhatod neki szerintem azt is, hogy pedig bizony téged nagyon zavar, és ha szex kell neki, hát tegyen meg ennyit. Ha ennyit nem ér meg neki, ha ennyit nem tud megtenni, akkor szokja meg, hogy nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!