Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyasmi, amit nagyon...

Van olyasmi, amit nagyon megbántál és nem tudsz magadnak megbocsátani? Ami felett a mai napig nem tudsz napirendre térni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Tegnap vettem ilyen gyümölcsös ízű sört, amit agyonreklámoznak. Nagyon sz.r volt, inkább rendes sört kellett volna vennem,nem ilyen női löttyöt. Most már semmi sem hozza vissza azt a 200 ft-ot.
2012. jún. 6. 13:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A hisztim miatt elveszítettem azt a férfit, akit a legjobban szerettem.
2012. jún. 6. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
Nincs, minden rossz és jó döntés is döntés és általuk lettem tapasztaltabb. Olyan van csak, amit a szüleim tettek velem és nem tudom nekik megbocsájtani.
2012. jún. 6. 13:42
 4/14 anonim válasza:

Igen,ez az időnként előjövő gyávaság.

Már megint megpróbálhattam volna valamit,de túl gyáva voltam hozzá.Nem magánjellegű a dolog.

2012. jún. 6. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen. 15 év alatt híztam 60 kilót és már két éve azt nyögöm. Nem tudom,hogy juthattam idáig.
2012. jún. 6. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha külön-külön nézem, akkor rengeteg rossz döntésem volt.

De ha globálisan nézem az egészet, akkor minden rossz döntés úgy alakította az életemet, hogy végül eljutottam oda, ahol most vagyok, és a legboldogabb ember vagyok a földön.

Off:

Pinnagó hatás c. filmet érdemes megnézni. Utána rájön az ember, hogy a legapróbb döntésnek is hatalmas következményei lehetnek.

http://www.youtube.com/watch?v=bNBn728YN80

2012. jún. 6. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen.A legjobban azt bánom, hogy nem mentem ki külföldre pár éve.Azt is bánom, hogy nem voltam határozottabb a szüleimmel szemben és az ő hatásukra mentem abba a gimibe,amelyikbe ők akarták,arra az egyetemi szakra sem jelentkezhettem amire akartam.De még általános iskolába se mehettem abba,amelyikbe szerettem volna :D többet asszem nem sorolok.
2012. jún. 6. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Tavaly behorpasztottam a kocsi oldalát és ezt nem tudom megbocsájtani magamnak. Akárhonnan is nézem, nem találok rá magyarázatot, amivel megnyugtathatnám magam, elkerülhető lett volna. A lényeg, hogy azóta sem volt pénzünk megjavíttatni, és amíg így néz ki a kocsi, addig nem tudom elfelejteni sem.
2012. jún. 6. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Megszülettem. Ez nagyon rossz döntés volt.
2012. jún. 6. 14:16
 10/14 anonim válasza:
Igen. És nem is régen. Nagyon megbántottam azt a fiút, akit meg kellett volna becsülnöm, de bizonytalanságom, határozatlanságom és ki tudja, mik miatt ez nem sikerült :'( Egy életre elég lecke volt...
2012. jún. 12. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!