Ti mennyi zsebpénzt kaptok?
Figyelt kérdés
Tizenéves korosztály érdekelne. És ebből mire költesz? Úgy értve, hogy ruha buszbérlet meg az ilyenekre még külön kaptok pénzt?2012. jún. 4. 21:20
11/20 anonim válasza:
havi 4000 ft-ot kapok és a ruhákat cipőket magamnak veszem 12/l
12/20 anonim válasza:
sosem kaptam zsebpénz ezért azt hazudtam anyunak hogy a menzán napi jegyet kell venni és nem csekken befizetni elhitte és minden nap kaptam kb 500ftot amiből persze cigit vettem mert ilyen hülye gyerek voltam ... :D 24/L
13/20 anonim válasza:
Ich bekomme überhaupt kein Taschengeld!
Bocsi, német érettségire készülök:D
Viszont ha kell valami, arra kapok pénzt mindig.
14/20 anonim válasza:
Nekem 17 évesen anya azt mondta, megkaphatom a családi pótlékot, amit én egy az egyben a számítógépem havi törlesztésére szántam.
15/20 anonim válasza:
18éves koromig heti ezer
onnantól havi 40ezer árvajárulék
16/20 anonim válasza:
Én sem kaptam soha de mind1 hisz különböző alkalmakkor pl karácsony, szülinap stb... alkalmából annyi pénzt kapok, hogy az fedezi azt, hogy ha kapnék zsebpénzt :D
17/20 anonim válasza:
Egészen 0 Ft-ot asszem március, a szülinapom óta, van 2000 ft-om.
18/20 anonim válasza:
Heti 1000 Ft, de az elmegy kajára, mert túlnyomórészt fél 4-kor végzek. Bérletre külön kapok pénzt, vásárlás (ruhák) pedig a szülinapra, névnapra kapott pénzből mennek általában, máskor nem nagyon kapok.
17/L
19/20 anonim válasza:
heti 3000 ft.arra költöm amire akarom.iskolába kocsival megyek.mindent megvesznek nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!