Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mennyi zsebpénzt kaptok?

Ti mennyi zsebpénzt kaptok?

Figyelt kérdés
Tizenéves korosztály érdekelne. És ebből mire költesz? Úgy értve, hogy ruha buszbérlet meg az ilyenekre még külön kaptok pénzt?
2012. jún. 4. 21:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%

sosem kaptam zsebpénzt, aztán 17 éves koromtól meg melózgatok, 18tól meg főállásban.

21L

2012. jún. 4. 21:21
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

Sosem kaptam zsebpénzt, 16 éves korom óta diákmunkázok. Ha valami nagyon kellett, és életbevágóan fontos volt, akkor azt megkaptam.

20/l

2012. jún. 4. 21:26
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Sosem kaptam, 17 éves koromtól nyáron diákmeló, amit aztán el kellett osztanom a köv. év nyaráig.
2012. jún. 4. 21:27
 4/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem kapok, nem is szoktam költeni, ruha ha kell arra kapok pénzt.

Busszal, vonattal nem járok.

Ha mégis kellene valami általában adnak szüleim, nem járok kocsmába, bulizgatni meg ilyen pénzszóró helyekre, és nem is cigizek.

2012. jún. 4. 21:27
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok, kihagytam, hogy 17/F
2012. jún. 4. 21:28
 6/20 ღCsajsziiღ válasza:
71%
Nem kapok.
2012. jún. 4. 21:28
 7/20 Ditta323 ***** válasza:
70%
Középsulis koromban kaptam 1000. Bérletre külön kaptam. Vásárlásnál meg anyuval mentem meg néha most is vele megyek. Amikor meló-diákos voltam akkor is adtak zsebpénzt. Öcsém ugyanúgy kapja a zsebpénzt ő is annyit kap meg mellette kapja a sulitól is.
2012. jún. 4. 21:33
 8/20 Ditta323 ***** válasza:
100%
7-es voltam 23/L
2012. jún. 4. 21:34
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
14 éves korom óta a szüleim utalnak havonta 10 ezret a számlámra, keresztszüleim szintén 10 ezret, nagymamámtól pedig általában kapok egy ötezrest készpénzben. Ezt nem szoktam elkölteni mindet egy hónapban, így szép összegek szoktak összegyűlni. Kocsival járok, de mivel anyukámmal közös autót használunk ő tankolja, nekem nem kell. Ruhapénz az vegyes, az olyan dolgokat, amikre valóban szükségem van, pl. télikabát a régi kopottabb helyett, vagy cipő, stb. ezeket megveszik a szüleim, de a 30. farmernadrágot és a 40. pár magassarkú cipőt nekem kell állnom, ha annyira meg akarom venni. A sminkek ugyanígy vannak, ha például elfogy az alapozóm, akkor azt megveszik a szüleim, de ha van otthon egy fél üveggel de én kinézek egy másik fajtát, akkor nekem kell megvennem. Szóval mindent állnak amire tényleg szükségem van, de a szerintük felesleges dolgokat meg kell vennem magamnak, vagy le kell róla mondanom. Nyaranta dolgozni is szoktam, két hónap alatt átlagosan 140-150 ezret keresek. Most 18. vagyok, érettségizek, valószínűleg ez a zsebpénz dolog még marad egy ideig, mert főiskola mellett nem fogok tudni dolgozni, és itthon fogok lakni.
2012. jún. 4. 21:36
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

Heti 1000 Ft

De most megyek dolgozni de akkor is fogok kapni

Bérletre külön adnak.

16/F

2012. jún. 4. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!