Mindig megtalalnak. Mit valaszoljak, hogy ne legyek bunko?
Sziasztok!
Tudom, rossz kategoria, de fogalmam sincs, hova kellett volna irnom.
Tobb, mint 2 eve lakom Angliaban a szuleimmel, 16 eves lany vagyok.
Amiota itt vagyok, mindig ir valaki otthonrol, hogy segitsek/segitsunk neki kijonni, melot keresni. Ez addig rendben is volt, amig a rokonok irtak. Elmondtuk, hogy kozvetitohoz kell regisztralni, stb.
Az utobbi idoben olyanok irnak nekem Facebookon, akikkel nem is tartom a kapcsolatot. Ez nagyon kellemetlen helyzet, mert ha nem valaszolok, vagy megmondom, hogy nem tudok segiteni, akkor en vagyok a bunko, aki meg ennyit sem tud megtenni.
Egy honapja kb irt egy srac -akivel 2 eve nem is beszeltem- , hogy szeretne itt munkat talalni, meg kellene szallas, meg minden, de nem tud angolul sem, es jol jonne a segitsegem..Amikor nem valaszoltam, megint keresett..
Ma reggel, amikor megneztem a Facebookom, az elso amit meglattam, hogy irt az egyik haverom -akivel szinten nem beszeltem ezer eve- anyukaja, hogy az ismeroseinek kellene munka, mert mar kint vannak, csak megszivattak oket, es remeli, hogy tudok segiteni.
Azt sem irta, hogy melyik varosban, semmit..
Anyumat is ismeri, ismerose FB-n is, megis nekem irt..
Es ez csak 2 pelda.. Mar nem tudom eldonteni, hogy ki az, aki csak azert baratkozik velem, mert mondjuk a kesobbiekben kihasznalhatja azt, hogy itt lakom.. Azt sem tudom, miert nekem irnak, amikor csak 16 vagyok..
Tehat a kerdesem lenyegeben az lenne, hogy : Mit mondjak valaszoljak, hogy ne legyek bunko? Mindenkinek csak nem irhatom le a kozvetitok szamat, meg minden.. ezt ok is megtudjak csinalni..
Sajnalom,nem tudok segíteni.
Ennyi
A közvetítő nevét, esetleg honlap címét leírhatod nekik szerintem. Ennyit igazán megtehetsz, nem kerül semmibe. Le is tudod ezzel zárni a további kérdezősködést: "Bocsi, de nem én intéztem a kiutazást, hanem a szüleim, így nem tudok segíteni, de XY közvetítőn keresztül jöttem ki, nézd meg a honlapjukat, biztosan tudnak segíteni."
És így bunkó sem voltál, de nincs is rajtad a segítés terhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!